Szórakozás

Visszaélnek LL Junior nevével

LL Junior (LL Junior)
LL Junior (LL Junior)

Maga a zenész is elhűlve tapasztalta, hogy egy Lesi László Juniorként regisztrált felhasználó már két éve visszaél a nevével.

LL Junior rajongói, barátai és még üzletfelei is belefutottak az álprofil csapdájába. Egy rosszakaró ugyanis a zenész nevével és internetről összegyűjtött adataival regisztrált a legnagyobb közösségi oldalra. Az adatlap megtévesztően hasonlít LL Junior valódi oldalához, így nem csoda, hogy sokan bedőltek a 2010 óta létező álprofilnak. Junior maga is elhűlve tapasztalta, hogy valaki már több mint két éve a nevével visszaélve garázdálkodik az interneten, így meg is tette a szükséges lépéseket.


“Ez egy kamu oldal, az infók sem hitelesek, csak az eredetit másolja” – figyelmeztette rajongóit a rosszakarója által állított csapdára LL Junior, aki ezután a közösségi oldal üzemeltetőivel is felvette a kapcsolatot. A moderátorok még nem távolították el az álprofilt, de remélhetőleg hamarosan törlik majd.

Nem LL Junior az első, aki belefutott az álprofilok csapdájába. Korábban Szabó Kimmel Tamás, Liptai Claudia, VV Olivér és Ambrus Attila is megtapasztalta, hogy milyen, ha visszaélnek a nevével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik