Szórakozás

Kézilabdakapussal kötözködik Farkasházy Tivadar

fazekas nándor (fazekas nándor)
fazekas nándor (fazekas nándor)

Bundát gyanított Teddy. A televíziós a Gabora Team tagjaként nemrég egy barátságos focimeccsen csapott össze hazánk népszerű olimpiai bajnokaival.

A mostanság Havassal marakodó Farkasházy Tivadar 68 évesen is aktívan sportol, és gyakran áll pályára művészválogatottakban. Legutóbb a Gabora Gála öregfiúk teremlabdarúgó-tornán rúgta a bőrt, azonban nem alakult minden a tervei szerint.

„Mások mellett Kammerer Zoltán, Berki Krisztián, és az egyik nagy példaképem, Fazekas Nándor is pályára állt. Nándi volt az ellenfél kapusa, én pedig többször is megpróbáltam betalálni neki. Először sikerült is, de akkor könnyű volt a dolgom, mert éppen nem volt a helyén. Emlékeim szerint aztán másodszor is gólt tudtam lőni, de a bíró ezt valamiért másképp gondolta. Állítólag azért nem ítélte meg, mert a gólvonalon állva rúgtam be a labdát” – mondta Farkasházy Tivadar.


Fotó: MTI

A tét nélküli, barátságos mérkőzés után azonban több csapattag is megsúgta Teddynek, hogy igazából a második gólt is érvényesnek kellett volna ítélnie a bírónak.

„Nincs bennem harag emiatt, mindössze csak azért szerettem volna utánajárni a történetnek, mert nagy büszkeség lett volna számomra, ha Nándinak rúghatok gólt” – tette hozzá Teddy, aki valószínűleg hiába reklamálta meg a döntést.

A Hír24 megkereste az MKB Veszprém KC kézilabdását, Fazekas Nándort is. „Óriási megtiszteltetés volt Farkasházy Tivadarral játszani, de biztos vagyok benne, hogy a szóban forgó második gól nem volt benn. Nem tudom, hogy ki súgott Teddynek, de rosszul emlékszik” – mosolygott Nándi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik