Szórakozás

Botrány Farkasházy és Havas között

havas henrik (havas henrik)
havas henrik (havas henrik)

Farkasházy Tivadar állítja, Havas Henrik azt terjeszti róla, hogy folyamatosan potyázik. Farkasházy azt követeli, hogy bizonyítson vagy kérjen tőle elnézést a Tanár úr.

Farkasházy Tivadar és Havas Henrik között évek óta húzódó konfliktus van. A két híresség régebben jó baráti viszonyt ápolt, de az utóbbi időben megromlott a kapcsolatuk. Minden akkor kezdődött, amikor Havas Henrik állítólag méltatlan pletykát kezdett terjeszteni róla – állítja a Heti hetes sztárja.

“Azt terjeszti a barátaimnak, hogy potyázó vagyok. Szerinte ingyen járok focimeccsekre és színházba, sajtótájékoztatókon pedig teletömöm magam az ingyenszendvicsekkel. Nem tudom, hogy honnan veszi mindezt, de nagyon kellemetlen az egész. Mondja inkább azt, hogy tehetségtelen vagyok, de ne találjon ki ilyesmit” – mondta a Hír24-nek a felháborodott Farkasházy Tivadar.

Teddy szerint ez majdnem olyan sértő, mintha tolvajnak neveznék. A bántó megjegyzések ellenére nem tervez jogi lépéseket, ugyanis kritikusként magas a tűrésküszöbe.

“Bár Henrik állításai egyenesen becsületsértőek, csak arra kérem, hogy bizonyítsa az állításait vagy kérjen tőlem elnézést” – teszi hozzá a megsértett Farkasházy Tivadar.

A Hír24 Havas Henriket is megkérdezte az ügyről. A Tanár úr a következő választ adta Teddy nyilatkozatára:

“Sohasem értettem azokat az embereket, akik magán természetű problémáikkal foglalkoznak újságban, interneten, meg egyéb helyeken. Az már az én pechem, hogy összeakadok némelyikükkel, például Farkasházyval. Kedvelem és  mosolygok rajta. Szerintem bennem van a hiba, a velük fenntartott kapcsolatban kicsinyes módon gonoszkodom” – mondta Havas Henrik.

“Van három élményem, ami meghatározza az én gondolkodásomat. Jó régen Gálik Mihály rádiós kollégámmal mentem egy Honvéd-Újpest meccsre. Már fütyült a bíró, a pénztárnál viszont irdatlanul hosszú sor állt. Mondtam a Misinek (ma a Corvinuson egyetemi tanár), ne álljunk sorba, menjünk be az újságíró-igazolványunkkal. Elképedve nézett rám, szó nélkül beálltam a sor végére. Egy másik alkalommal a BNV-re küldtek ki tudósítani egy megbetegedett kolléga helyett. A miniszter megnyitott, aztán sajtótájékoztatót tartott. Néhány kolléga ki se várta a végét, már átsündörgött a terem túlsó oldalára a svédasztalhoz, és már söpörte is be a szendvicseket. A pesterzsébeti gimnázium kosárlabdacsapata együtt utazott a Soroksári úton – már nem emlékszem, hányas – buszon. Egy házaspár utazott velünk, a nő az akkoriban divatos mélyen kivágott dirndliruhát viselte. A férj próbálta takarni a felesége gyönyörű melleit, de mi, szemtelen kamaszok kihasználva a magassági fölényünket pofátlanul áthajoltunk a feje fölött és “stíröltük” azokat a gyönyörű kebleket. Valahol belül szántam szegény apró férjet, de örültem, hogy nem hasonlítok hozzá” – mesélte Havas a Hír24-nek.

“Az igazság az, hogy megkereszteltek ugyan, de sajnos nem járok templomba, pedig volna mit meggyónnom” – zárta a beszélgetést Havas Henrik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik