Szórakozás

Farkasházy Tivadar Hernádit siratja

Farkasházy Tivadar (Farkasházy Tivadar)
Farkasházy Tivadar (Farkasházy Tivadar)

Teddy újévi kívánsága, hogy Hernádi Judit újra szerepeljen a Heti hetesben, és hogy végre visszanézhesse magát.

Farkasházy Tivadar nagy szívfájdalma, hogy az RTL II nem szerepel a szolgáltatója kínálatában, így vasárnap esténként nem tudja megnézni magát a Heti hetesben.

“Sajnos ki vagyok szolgáltatva a szolgáltatómnak, és ezzel nem csak én vagyok így. Sokan megállítanak az utcán, hogy szívesen néznék a Heti hetest, de nem tudják, mert náluk nem fogható. Sajnos nincs mit tenni, meg kell várni amíg megállapodnak a csatornával, és végre beteszik a kínálatba. Egyszer már én is megpróbáltam rávenni erre a szolgáltatót, egy órán át beszéltem egy géppel, de végül feladtam a számok nyomogatását és letettem a kagylót” – mondta Teddy.

Farkasházy Tivadar ennél csak Hernádi Judit távozása miatt szomorúbb. A humorista  újévi kívánságába is beleszőtte a színésznőt, ugyanis azt szeretné, hogy kerüljön vissza a hetek közé.

“Nagyon szomorú voltam, amikor Juci elment. Mindig számíthattam rá, biztonságot adott a jelenléte, és emberként is nagyon megszerettem őt. Azt kívánom, hogy mihamarabb térjen vissza közénk” – mondta a nevettető.

Teddy egyébként eddig túlnyomórészt csak a műsor felvételein találkozott Hernádival.

“Ahogy vele, a többiekkel sem szoktunk összeülni, éppen azért, hogy a műsor felvételén kíváncsiak legyünk egymásra. A felvétel előtt egy órával szoktunk megérkezni, és én még akkor is arra kérem a társaimat, hogy ne beszélgessünk. Képzeljék csak el, hogy miről lenne szó az adásban, ha előtte mindent kibeszélnénk” – tette hozzá Farkasházy Tivadar.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik