Szórakozás

Kiderült, mi áll Klapka végrendeletében

Egyre többet gondol a halálra Klapka György. Bár kiváló egészségi állapotnak örvend, úgy érzi, azóta nyugodtabb, amióta megosztotta népes családjával a végrendeletében foglaltakat.

Karácsonykor ismertette szeretteivel végrendeletét a dúsgazdag üzletember, Klapka György – tudta meg a Star.

“Az ünnepek alatt végre sort kerítettem egy olyan családi beszélgetésre, amely már régóta váratott magára. Mivel a végrendeletem a nyáron megírtam, és nem tagadom, egyre többet foglalkoztat a halál gondolata, szükségét éreztem, hogy mihamarabb leüljek a gyermekeimmel, az élettársammal, és előadást tartsak nekik arról, mit kezdjenek a hatalmas vagyonnal, ami rájuk marad. Ennél kiválóbb alkalom nem is adódhatott volna, hiszen a szürke hétköznapok alkalmával bevallom, igencsak nehezen tudom összehozni a famíliát, úgy, hogy ne hiányozzon senki – nyilatkozta a  magazinnak Klapka, akinek kétmilliárdos hagyatékán összesen öten osztoznak. 

“Egyenlő arányban kapnak mind: négy gyermekem, akik Zsuzsitól születtek, és a párom, Mária. Egy életen át küzdöttem azért, hogy megadhassam a családomnak azt a kényelmet, azt a luxust, amiben élünk, ezért nem szeretném, ha a halálom után elherdálnák. Jelenleg az ingatlanokban, antik tárgyakban, festményekben, aranyban, ezüstben és drágakövekben, valamint ipari gépekben rejlik a vagyonom. A két kisebbik gyermekem így szólt hozzám a beszédem alatt: ‘Papa, kérlek, ne arról értekezzünk a szeretet ünnepén, hogy mikor fogsz meghalni!’. Nincsenek fizikai jelek, tünetek, ami miatt számítani kéne a halálomra, de tény, hogy idős vagyok. Szeretek előre tervezni” – tette hozzá.

(Fotó: tv2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik