Szórakozás

Klapka György végrendelkezett

Klapka György (Klapka György)
Klapka György (Klapka György)

Bár Klapka György saját elmondása szerint nem jár temetőbe, gyerekei kedvéért méltó emlékművet készíttetett Mary Zsuzsinak.

Különösen gondolkozik a halálról Klapka György. Az aranyember elárulta, ha kiderülne, hogy csak két hete van hátra, akkor is úgy folytatná mindennapjait, ahogy eddig: dolgozna, kijárna a diófái közé. Ennek ellenére már elkészítette végrendeletét, ám – ahogy ő fogalmaz – ez korántsem jelenti azt, hogy meghalni készülne. “Jól éltem az életemet, mindent megéltem a világon, éheztem, fáztam, voltam börtönben” – jelentette ki.


A halálról való beszélgetés kapcsán Mary Zsuzsi öngyilkossága is szóba kerül. Klapka változatlanul úgy véli, nem kell, hogy az énekesnő  halálával kapcsolatban lelkiismeret-furdalása legyen, sőt úgy véli, ő és családja mindent megtett egykori feleségéért.

Exének egyébként emlékművet is állít, gyermekei kívánságára. “Már meg is rendeltük, ebben a hónapban készen lesz. Egyébként én soha nem járok temetőbe, se anyámhoz, se apámhoz, magamban gyászolok, nekem a kő nem jelent semmit. A gyerekeink azonban ragaszkodnak hozzá, szeretnék, ha ki tudnának vinni a temetőbe egy-egy szál virágot” – mesélte el Joshi Bharatnak Klapka György.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik