Szórakozás

Így kerültek süllyesztőbe az RTL-es sztárok

Az idei év sok magyar sztár memoárjában szerepel majd fekete betűvel. Voltak ugyan, akik önként döntöttek a távozás mellett, másoknak azonban egyéb okokból kellett kivonulniuk a médiából.

Nem kizárt, hogy a legismertebb celebek közül többen örökre eltűnnek a süllyesztőben, aminek persze sokan örülnek. Győzikéről már beszéltünk, ő és családja önként vállalták a száműzetést a magyar médiából. Vannak azonban olyanok is, akik vélhetően maradtak volna még egy kicsit. R. Kárpáti Péter például a Barátok közt stábjától búcsúzott és egyelőre nem lehet tudni, láthatjuk-e még valaha a képernyőn. A nézők persze már most hiányolják a Berényi Andrást alakító színészt, de ez mit sem változtat a tényen, hogy a népszerű sorozatnak ő már nem szereplője.

Az RTL Klubtól többen is eltűntek az idén. Távoznia kellett Valkó Eszternek és István Daninak is. Azt, hogy őket mikor láthatjuk újra képernyőn, egyelőre nem lehet tudni, de persze nem kizárt, hogy sok ismert archoz hasonlóan ők sem szerepelnek már többé a tévében. Emlékezzünk csak vissza Marsi Anikóra, aki korábban igazi nagyágyúnak számított és mostanra civil életet él. Igaz, ő szintén maga választotta ezt az életformát.

István Dani is eltűnt az RTL képernyőjéről

Az említett hírességeken túl vannak még néhányan, akik szintén nem lesznek képernyőn a jövőben. Németh Kristóf szintén távozott a Barátok köztből, igaz ő maga kérte, hogy mehessen. Balogh Edina terhessége miatt maradt ki az RTL Klub népszerű sorozatából, csak úgy, mint Barna Zsombor, aki viszont tanulmányai miatt nem tudta tovább vállalni a forgatást.

Balogh Edina terhessége miatt távozott a sorozatból

Azt, hogy a korábban méltán népszerű magyar hírességek számára mit hoz a jövő, egyelőre nem lehet tudni, a rajongók csak remélni tudják, hogy egyszer még találkozhatnak velük. Még az sem kizárt, hogy egyeseket éppen a konkurenciánál láthatunk viszont, mint ahogyan erre is számos példa volt a közelmúltban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik