Szórakozás

Jön a Cristofel-show!

VV Cristofel (VV Cristofel)
VV Cristofel (VV Cristofel)

Igen, jól olvassa! A valóvilágos a TV2 képernyőjén szeretne saját problémamegoldó talkshow-t indítani.

Az RTL Klub valóságshow-jában, a ValóVilágban feltűnt Cristofel már hónapok óta megszakította a kapcsolatot anyacsatornájával, és annak ellenére, hogy semmi gondja sincs velük, a jövőjét a konkurens TV2-nél képzeli el. A fiú már meg is tette az első lépéseket, ugyanis többször vendégeskedett a Mokkában, sőt két alkalommal Hajdú Péter vendége is volt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem elég neki, és saját műsorra vágyik.

(Fotó: TV2)

„Most már komolyabb utakon járok, és ezt remélhetőleg mindenki észreveszi. Nagyon szeretnék lehetőséget kapni arra, hogy egy saját műsorom legyen, lehetőleg a TV2-nél. Már mindent elterveztem: az álmom az, hogy Cristofel-show néven indítsak kibeszélő show-t, Mónika, Balázs vagy Joshi Bharat mintájára. Szerintem nagyon kajálnának engem a fiatalok, én pedig segíthetnék a szerelmesek, családtagok és barátok gondjainak megoldásában” – mondta a Hír24-nek a kubai macsó, aki biztos abban, hogy hasznos tanácsokkal tudna szolgálni a huszonéves korosztály számára.

A jelenleg rapperként futó valóvilágos egyébként épp ráérne saját show-jával foglalkozni, ugyanis egy hét munkaviszony után kilépett volt munkahelyéről. Azt mondja, hogy az egyik bevásárlóközpontban lévő, táplálékkiegészítőket forgalmazó bolt tulajdonosa átvágta őt, és öt nap után nem akarta többé beosztani. A nemrég 140 kilósra hízlalt Cristofel azonban tovább küzd, és akkor sem csügged, ha a saját tévéműsor nem jön össze.

„Az emberek azt hiszik, hogy ingyenélő vagyok és lopom a napot, pedig ez nem így van. Mindent megteszek, hogy pénzt tudjak keresni, és hogy segíthessem a családomat” – tette hozzá a valóvilágos, aki hamarosan megjelenő új számában is erről énekel. Jó oldalát próbálja megmutatni a közönségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik