Szórakozás

Cristofel senkinek nem kell, és ezen csodálkozik

VV Cristofel (VV Cristofel)
VV Cristofel (VV Cristofel)

A kubai macsó a rivaldafényből kilépve átlagos munkát szeretne magának, ám senki sem alkalmazza. Cristofel hetek óta munkát keres, több száz önéletrajzot küldött már el.

Talán Cristofel a ValóVilág legutóbbi szériájának egyik legemlékezetesebb karaktere. A kubai macsó még hónapokkal a műsor után is meg tudott élni a sok fellépésből és szponzorációból, ám mára ezek a lehetőségek jócskán megkoptak. Hiába a zenei próbálkozások, már nem hívják annyit fellépni, a létfenntartás miatt ezért hétköznapi munka után kell néznie.

Cristofel az elmúlt hónapokban több száz helyre küldte már el az önéletrajzát. Jelentkezett bolti eladónak, értékesítőnek, üzletkötőnek, marketingesnek és még ki tudja, minek, de eddig egyetlen pozitív válasz sem érkezett vissza. Pedig nagyon kellene neki a munka, ugyanis kérdéses, hogy miből fizeti majd be a sárga csekkeket, és szüleit is támogatnia kellene valamiből.

„Nehezen hoztam meg a döntést, hogy hétköznapi munkát vállaljak. A médiából és a zenélésből szerettem volna megélni, de már látom, hogy ez most nem lehetséges. Igazából bármilyen állásnak örülnék. Naphosszat hirdetéseket böngészek az interneten és az apróhirdetési újságokban is. Sok helyre jelentkeztem, de valamiért nem tetszem a munkaadóknak. Mi lehet velem a bajuk? Lehet, hogy a ValóVilág miatt nem akarnak felvenni?” – szomorkodik Cristofel, akinak az eszébe sem jut, hogy esetleg az ellene folyó büntetőeljárás miatt nem veszik fel sehová.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik