Szórakozás

Így került közel VV Éva melléhez Cristofel

VV Éva és VV Cristofel (VV Éva és VV Cristofel)
VV Éva és VV Cristofel (VV Éva és VV Cristofel)

Cristofel csak az Évával töltött órákban tudja elfelejteni a problémáit. A két valóvilágos mostanság feltűnően sok időt tölt együtt.

Éva és Cristofel az utóbbi napokban feltűnően sokszor töltik együtt a szabadidejüket, és közös fotókat is közzétesznek az interneten. Joggal merül fel a kérdés, hogy a két valóvilágos talán egy párt alkot?

“Nagyon nagy összhangba kerültünk. Évával el tudom felejteni a problémáimat és felhőtlenül tudunk nevetni. Úgy látom, hogy mostanában nagyon el van keseredve, ezért neki is szüksége van a társaságomra. Az elmúlt napokban néhány barátommal minden este átmentünk hozzá, mostanában nagyon jó barátság alakult ki közöttünk” – mondta a Hír24-nek Cristofel.

“Éva szép és aranyos nő. Kívánatos a teste, csinos, jó a kisugárzása. Még az sem gond, hogy idősebb nálam. Ennek ellenére valamiért mégsem tudnék belé szerelmes lenni” – árulta el Cristofel.

Cristofel tehát leszögezte, hogy a göndör szőkeség és közte nincs semmi. Bár Éva és Cristofel a fotókon szerelmespárnak látszanak, mindössze csak jó barátok – állítják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik