Szórakozás

Már most unják a Voice-ot a nézők

A nézettségi adatok alapján csökkent a tévénézők kezdeti lelkesedése a Voice iránt, és egyre kevesebben ülnek le bulizás helyett a világító doboz elé, hogy lássák a tehetségkutatót.

Ismét bebizonyosodott, hogy a magyar nézők egészen másra vágynak, mint a külföldiek. Mert amíg nemzetközi szinten a Voice majdnem mindenhol agyonverte az X-Faktort, addig nálunk az emberek nem értik meg a TV2 Hangját. Legalábbis a nézettségi adatok azt mutatják, hogy hétről hétre csökken a szokatlan szabályrendszerű tehetségkutató népszerűsége.


Nem kell eléggé a nézőknek a TV2 tehetségkutatója
(Fotó: TV2)

Az AGB mérése szerint a  teljes lakosság 18 és 49 év közti hányadából mindössze 429 ezren ültek le a mesterek tanítványainak szorítani a tévé elé. Ezt a számot produkálta az RTL doku-realityje, A gyanú árnyékában is, és a Tényeket is majdnem ugyanennyien látták, pedig Várkonyi Andiék nem azért vannak a stúdióban, hogy jó hangulatot teremtsenek a nézők otthonaiban. Nagyon úgy tűnik, a magyarok még mindig jobban vevők a jól ismert sorozatokra, illetve a péntek esti bulizásra, mint Magyarország hangjának megtalálására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik