Szórakozás

Dés László nemkívánatos személy a Magyar Rádióban?

A zenészlegenda szerint nem hagyták jóvá, hogy beléphessen a rádió területére. Az MTVA azonban állítja, hogy szó sincs kitiltásról, csupán bonyodalom volt az adminisztrációval.

Dés László hosszú évek után a napokban felkereste a Magyar Rádiót, hogy bemenjen annak archívumába meghallgatni pár hanganyagot. Arra azonban álmában sem gondolt, hogy kint ragad. A Blikk információi szerint hiába adta le a személyes okmányait, mégsem engedték be.

“Igen, így történt. Nem akarom részletezni a dolgot, annyi volt az egész, hogy amikor leadtam a nevem, a portás odaadta valakinek a látogatói belépőmet, hogy jóváhagyja, de az illető nem tette meg. Nem is emlékszem rá, mikor voltam utoljára a rádióban, többek között ezért sem értem, miért nem mehettem be” – zárta rövidre Dés László.

(Fotó: RTL Klub)

A Magyar Rádió illetékese azonban másképp tudja. Azt beismerik, hogy sokat időztek az adminisztrációval, de a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész állítólag végül bemehetett volna az épületbe.

“Dés László kért engedélyt a bejutásra, és kapott is. Az archívumba szeretett volna bemenni. A kollégák hosszabb ideig bíbelődtek az adminisztrációval, ő pedig útközben meggondolta magát, és távozott. Természetesen bármikor szívesen várják az épületben” – mondta a Blikknek Lencsó Rita, az MTVA sajtóirodájának vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik