Szórakozás

Pszichiátrián kötött ki Détár Enikő

Détár Enikő (Détár Enikő)
Détár Enikő (Détár Enikő)

Több kollégája is megerősítette, hogy lassan egy hónapja nem tudják őt elérni, s ha minden igaz, jó darabig eltart még a felépülése.

A Blikk még karácsony előtt számolt be először arról, hogy Détár Enikő elvesztette imádott édesanyját, akire mindig is példaképeként nézett fel. Úgy tűnik, Enikő képtelen volt feldolgozni a régóta betegeskedő szülő halálát. A lelki fájdalom túl sok volt, kórházi kezelésre szorult: a napilap olvasó-riportere az év első napjaiban ismét egy pszichiátriai osztály betegeként látta. Nem először történt így: tavaly egyszer már egy vidéki pszichiátrián töltött el néhány napot, miután elveszítette a munkáját az RTL Klubnál.

(Fotó: RTL Klub)

“Hagyjuk már ezt az embert békén, hogy feldolgozza a fájdalmát. Enci elvesztette mindkét szülőjét. Mindenkit kérek, hogy hagyja a maga módján lezárni. Fogadják el, hogy gyászolja anyukáját. Nem kívánom senkinek, hogy azt élje át, amit a feleségem. Van, aki magába fordul, úgy dolgozza fel a tragédiáját. Amikor az én édesapám meghalt, aznap este játszottam, mert így tudtam feldolgozni. Enci még nem akar emberekkel beszélni. Nem képes erre. Ő magába fordulva dolgozza fel a veszteségét. Sajnos legyengült az immunrendszere, és egy vírusfertőzés a hangszálaira húzódott. Valóban kezelték kórházban, infúziókat kapott” – mondta a Blikknek Rékasi Károly.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik