Szórakozás

Életveszélyben volt a Music Fm műsorvezetője a Dakaron

Gépfegyveres rendőrök menekítették ki a tömegből a 89.5 Music Fm műsorvezetőjét, FittiKémet. A Délutáni Road Show című műsor egyik házigazdája az Opel Dakar Team tagjaként Szalay Balázsékkal utazott el a világ legnehezebbnek tartott terepralijára.

A verseny startjánál az ünnepélyes ceremónia helyszínén több százezres tömeg követte figyelemmel a rajtot. A 89.5 Music Fm legendásan őrült, minden lében kanál kollégája közvetlenül a startvonal környékén próbált minél közelebb kerülni a versenyzőkhöz, amit a helyi rendezők megakadályoztak, és kivezették a riportert. De rossz helyre. Nem az újságíróknak fenntartott zónába, hanem a nézők közé.

Ekkor kezdődtek a bajok. FittiKémnél mobiltelefon, diktafonok és egy „zsebstúdió” volt, ez utóbbival tudósított élőben a helyszínről. Mint minden tömegben, itt is akadtak olyanok, akik mindent megtesznek azért, hogy ereklyéket szerezzenek maguknak egy-egy ilyen volumenű eseményről. FittiKém az Opel Dakar Team hivatalos pólójában volt, az ereklyevadászok először azt szerették volna levenni róla. A nézők akciója dulakodásba torkollott, ezért két fegyveres rendőrnek kellett visszafogni a vaduló tömeget.

(Fotó: Music Fm)

Végül a 89.5 Music Fm műsorvezetője sérülés nélkül megúszta az esetet, bár egyik diktafonját elvették, mobiltelefonja pedig összetört. A sokat látott riporter a történtek után élő adásban, a tőle 12 ezer kilométer távolságban lévő műsorvezető kollégájának, Balog Tamásnak elmondta, hogy bár vagány srácnak tartja magát, azért nagyon megijedt, mikor a korláthoz szorította a beindult tömeg. Lelkileg ugyan megviselték az események, de FittiKém továbbra is élőben tudósítja a Dakar szerelmeseit Peruból a 89.5 Music Fm-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik