Szórakozás

Rudolf Péter lepattintotta Bruce Willist

Az Üvegtigris rendezője és egyik főszereplője már többször közel került a világsztárrá váláshoz.

Kevesen tudják, hogy Rufolf Péter egy alkalommal forgatott már Robin Williamssel is, a Hazudós Jakab című amerikai–magyar–francia filmdrámában, később pedig egy Bruce Willis-filmre is felkérték.

„Kérdezték, hogy tudok-e improvizálni. Orosz taxisofőrt kellett volna játszanom, egy ötperces jelenetről volt szó. A taxis elkezdi mondani, hogy mennyire kivan, mert a lánya nem beszél vele két éve. Oroszul kellett kiabálni az utcára. Annyira tetszett a készítőknek, hogy hozzáírtak volna még egy jelenetet, kezdett duzzadni a dolog” – kezdi Rudolf Péter.

Fotó: Story4

„Majd jött az, hogy mikor lenne a forgatás, és kiderült, hogy ugyanazon a napon, mint a lányom montreali diplomaosztója. Még egy repcsivel vissza tudtam volna jönni, de visszautasítottam, mert túl rizikósnak tartottam. Nagyon sajnálom, hogy vissza kellett adnom a szerepet, mert ráadásul személyesen Bruce Willis írta a jelenetet” – mondta Rudolf Péter.

A színésznek jól esett volna, ha megmérettetheti magát a nagyvilágban, de összességében nem szomorú, hogy nem lett belőle hollywoodi színész. Lett viszont remek magyar színész, rendező és boldog családapa. Rudolf Péter további titkokat árul el életéről ma este az RTL Klub XXI. század című műsorában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik