Szórakozás

Népharag miatt zavarta haza Czerovszkyt Somló

"Kipöckölöm Écskát" - nyilatkozta Heni a párbajadások előtt. Oké, ez akkor sikerült, ám ugyanazzal a lendülettel magát is kijátszotta a Voice-ból az énekesnő. Utálták a nézők, Somló sem marasztalta.

Jimmy fia Krisztiánon kívül talán még nem is volt versenyző a tehetségkutatók történetében Magyarországon, akit mindenki a legszívesebben hazaküldött volna. Ám amit a hangi adottságokkal kevéssé megáldott kis Zámbónak csak hónapok alatt sikerült elérnie, az a voice-os Czerovszky Heni két mondatával produkálta.

Mint már megírtuk, az egykori tátikaénekesnő, vokalista akkor írta alá “halálos ítéletét”, amikor a párbajadások előtt lekezelően nyilatkozott ellenfeléről, Pleszkán Écskáról. Bár Heni hangja kétségkívül képzettebb sok, még versenyben lévő társánál, számára mégis véget ért a Voice péntek este, és ezt úgy tűnik, a műsor nézői se bánják.

Produkciója után  Facebookon sok jó szót nem kapott, majd mikor mestere Somló Tamás úgy döntött, Szécsi Sacit viszi tovább, virtuális üdvrivalgástól füstölt a Voice hivatalos oldala. Azt nyilván kevesen gondolják komolyan, hogy a 16 éves lány jobban énekel Heninél, mint ahogyan azt sem, hogy létezik olyan tehetségkutató, ahol csak a hang számít. Kár Czerovszkyért, de ezt most nagyon benézte.

Alázat nélkül nincs győzelem – “Nagy arca” miatt kellett távoznia
(Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik