Szórakozás

Háttérbe szorulhat Csonka Pici magánélete

Bár a képernyőről eltűnt, több színházban is foglalkoztatják mindenki Csonka Picijét.. Reggeltől estig próbál vagy játszik, a sok munka mellett pedig egy perce sem jut a magánéletére.

Egymás után kap szerepeket sikerdarabokban Csonka András, aki szinte még sosem volt ennyire foglalkoztatott színész, mint most. Bár az RTL Klub képernyőjén már hónapok óta nem láthattuk, színházi teendői mellett javában trenírozza magát a Szombat Esti Láz műsorvezetői szerepére.

“Most nagyon húzós az életem. A próbák között időnként hazamegyek és lefekszem aludni fél órára, hogy ki tudjam pihenni magam, de aztán újra rohanok vissza az Operettszínházba, ahol éppen a Viktória premierjére készülünk. Ezzel azonban nincs semmi baj. Nagyon szeretek dolgozni, és elfogadtam, hogy ha sok a feladat, háttérbe szorul a magánéletem. Én már megszoktam ezt, nekem így jó. Majd ráérek pihenni öregkoromban” – mosolygott Csonka András.

Fotó: RTL II

A munkával bőven elhalmozott színész-műsorvezetőt a január 25-i operettszínházas premiere után január 31-től a Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperában, Heródes szerepében is láthatja majd a közönség a Madách Színházban.

“A Jézus Krisztus Szupersztár a musicalek őse, ezért nagy felelősséget jelent beállni egy ilyen sikeres előadásba. Nagyon rövid időm van arra, hogy felkészüljek a szerepre, de biztos vagyok benne, hogy a kiváló csapat maximálisan a segítségemre lesz” – árulta el Csonka Pici, aki Szerednyey Béla és Nagy Sanyi váltótársa lesz majd a már két éve a színház repertoárján szereplő musicalben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik