Szórakozás

Csonka András távollátó lett

csonka-andras(430x286)(1).jpg (csonka andrás, )
csonka-andras(430x286)(1).jpg (csonka andrás, )

A színész-műsorvezető látásproblémája egy szemvizsgálaton derült ki, amely után azonnal megrendelte a szemüvegét.

Csonka András eddig is hordott időnként olvasószemüveget, azonban kiderült, hogy az utóbbi években megromlott a látása. A színész-műsorvezető látásproblémája egy rutinvizsgálat során derült ki, ahol az orvosok azt javasolták neki, hogy mihamarabb vásároljon állandó szemüveget.

“Kiderült, hogy távollátó vagyok. Az ember azért érzi úgy, hogy jól lát, mert az agya feljavítja a képet. Ez viszont rengeteg energiát emészt fel és később kellemetlenségeket okozhat. Ilyenkor fáj az ember feje és fáradékony is” – meséli Csonka András.

Az RTL Klub sztárja két szép szemüvegkeretet is választott, sőt kontaktlencsét is csináltatott. Andrásnak ezentúl folyamatosan hordania kell majd a látásjavító eszközöket, nem teheti le, még ha nincs is kedve viselni.

“A színpadi munkáim miatt van szükség kontaktlencsére is, ugyanis szemüvegben nem léphetek fel. Furcsa lesz viszont a hétköznapi életben folyton szemüveget viselni, kíváncsian várom, hogy mit szólnak majd hozzá az emberek az utcán. Régebben még volt kamu ablaküveg szemüvegem is, de most újra meg kell szoknom ezt a dolgot. Biztosan idegen és fura lesz” – mondta Csonka András, aki ma veszi át az első szemüvegét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik