Szórakozás

Emiatt még Csonka András is káromkodik

A mindig türelmes műsorvezetőt nehezen lehet kihozni a sodrából, de ha valahogyan mégis sikerül, akkor isten irgalmazzon annak, aki felbőszítette.

A köztudottan antiszakács Csonka András főzésre adta a fejét, de hamar rájött, hogy nem kellett volna a konyhába merészkednie.

“Könnyűnek tűnt a lecke: karalábéfőzelék. A francba, arról nem volt szó, hogy az aprítás során a mosogatótól a tűzhelyig repkednek a karalábédarabkák. Na és a hagymapucolás? Gondosan beszereztem előre az eldobható gumikesztyűket, gondolván a lemoshatatlan hagymaszagra. Belevágtam a kis hagymaaprítómba a nagyobb darabokat, aztán mikor onnan kibányáztam a már feldaraboltat, természetesen dőlni kezdett a könny a szememből, ami nem csoda, mert egyébként is siralmas volt, amit műveltem. Na de azt meg elfelejtettem, hogy szemüveg is van rajtam, és az ingem szárával próbálva a szememet megközelíteni, a szemüveget jól belesodortam a szemetesbe. Végül nem is lett olyan rossz, és nagy fantáziával egy kis bacont sütöttem mellé. Attól meg kifüstölődtem a konyhából. És még megkérdezi valaki, hogy miért nem főzök?” – bosszankodott blogjában Csonka.


“Lássuk be, bár megnyertem egy vacsoracsatát, ahol puskából véletlenül sikerült valamit kotyvasztani, de egyébként nincs nagy érzékem a főzéshez. Meg kedvem sem. Macera, sok a kosz. Azt hiszem, alapos csalódást keltenék Bennetek, ha hallanátok engem ilyenkor. Úgy káromkodom, mint egy kocsis” – írta Csonka András.

A színész-műsorvezető kabarés konyhai élményein felbuzdulva azon is morfondírozik, hogy antiszakácskönyvet ad ki.

“Lassan annyi élményem összegyűlik, hogy írhatnék egy antiszakácskönyvet arról, hogy hogyan ne csináljuk. Ma úgyis könyvírási lázban égnek a celebek. Huszonéves emberek könyveket készülnek írni az életükről. Annyi dolog már az én konyhámban is történt ennyi idő alatt, mint ami könyvhöz méltóan emlékezetes az Ő életükben, vagy nem?!” – nevetett Csonka Pici.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik