Szórakozás

Magyarázza bizonyítványát a bukott Fluor

Fluor Tomi nem csügged a durván megbukni látszó filmje miatt, amire a premier hetében mindössze 178-an vettek belépőt.

Hiába a több tízmilliós nézettség és a Mizu? című szám hihetetlen sikere, úgy tűnik, hogy Fluor népszerűségét nem lehetett átkódolni a mozivászonra. A tinisztár nemrég bemutatott filmjére a Blikk információi szerint ugyanis a premier hetében mindössze 178 belépőt tudtak eladni. Mindez 137 ezer 510 forint bevételt hozott a készítőknek, akik egy nemzetközi filmes adatbázis alapján 20 ezer dollárból, azaz kb. 4,4 millió forintból készítették a mozit. A napilap azt is kiderítette, hogy a 70 perces dokumozi fellépések és reklámkampányok bevételeiből, valamint Fluor saját megtakarított pénzéből készült. Az előadó állítólag kötelességének érezte, hogy néhány százezer forinttal beleszálljon a gyártásba.

Fluor azonban láthatóan nem csügged a siralmas eredmények láttán, még facebookos oldalán is posztolta a bukásról alkotott derűlátó véleményét.

Fotó: Facebook

“Gondolom, többen láttátok már a híreket a filmről és annak nézőszámáról. Szeretném letisztázni, hogy egyáltalán nem versengésre szántuk, nem is gondoltuk, hogy felvenné a versenyt a 3D-s, maximális moziélményt nyújtó alkotásokkal. Ez egy dokufilm, amiben nincsenek hatásvadász elemek, sem ölés-sírás-szex, sem óriási életbölcsesség egy közepesen nyálas dalba foglalva a végén. Ez a valóság, egy őszinte dolog, amit a kritikusok többsége kiválóra értékelt és jórészt aki látta, dicséri (itt nem csak a haverjaimra gondolok), tehát kijelenthetem, hogy összességében egy jó filmről beszélünk. Hogy nem mentek el rá sokan, azt egyrészt ezért sem könyvelem el kudarcnak, másrészt már az egy óriási szó számomra, hogy bekerült a moziba, hogy az első olyan előadó vagyok, akivel ez megtörtént. Sokkal inkább zavarna, ha szar lenne és úgy töltené meg a termeket. Nem lep meg, hogy a pozitív visszajelzés nem ordít le címlapokról, mert az annyira nem érdekes, arra nem lehet rosszindulatúan, kárörvendve ujjal mutogatni, max hőbölögni, hogy ez a rohadék már megint mit képzel. És a legdurvább, hogy nem tudom a bulvármédiát sem hibáztatni ezért, mert igény az efféle “szenzációra” van, a jó hír ritkán érdekes… Minden esetre köszi mindenkinek, aki beült bármelyik vetítésre” – tette közzé rajongóival Fluor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik