Szórakozás

Fluor: Sokan nekem adnák a szüzességüket

Ezrével küzdenek a lányok Fluor Tomi kegyeiért. Van, aki gyereket szülne neki, van, aki a szüzességét ajánlja fel az énekesnek, sokan pedig csak egy csókért könyörögnek.

Bár a Blikk információi szerint a mozikban mindössze 178 darab jegyet tudtak eladni Fluor filmjére – ezzel közel négymilliós veszteséget okozva a készítőknek -, a rajongók az interneten még mindig megvesznek a tinisztárért.

Fluor Tomi a legnagyobb természetességgel újságolja, hogy jelenleg 2500 megválaszolatlan levele van a postafiókjában. Állítólag egyszer már nekiveselkedett a válaszok megírásának, de hamar feladta, és inkább a facebookos és twitteres posztolást választotta. Megértjük.

„Bármennyire is szeretném, képtelenség lenne minden egyes üzenetre válaszolni, főleg azért, mert ráadásul nehezen látom át a levelezésemet, ugyanis írnak a privát facebookos profilomra, a publikus oldalamra, az e-mail címeimre, és persze a twitterre is. Amikor néhány levél a kezembe akad, nagyokat nevetek rajtuk. Sok bizarr kérés is van benne, bár kérdés, hogy mennyire lehet komolyan venni az általános iskolás kislányok sorait” – mosolygott Fluor.

(Fotó: TV2)

„A legtöbben azt írják, hogy egész életükben csak rám várnak. Bőven akad, aki nekem adná a szüzességét vagy velem szeretne csókolózni először, sőt, volt már olyan is, aki gyereket akart szülni nekem. Az a legijesztőbb, amikor mindent előre elterveznek, és leírják, hogyan képzelik el a közös életünket évekkel később” – mondta a tinisztár.

A „Mizu?” című számmal ismertté vált zenész szerint azonban hiába próbálkoznak a rajongók, internetes leveleket nem vesz komolyan, sőt koncertek és közönségtalálkozók alkalmával sem szívesen ismerkedik.

„Próbálom megtartani mindenkivel a két lépés távolságot, mert szerintem ultraciki, ha valaki csak így tud csajozni. Bevallom, eddig összesen egy alkalommal keveredtem össze egy lánnyal a neten, de ő sem tipikus rajongó volt. Emlékszem, még négy évvel ezelőtt írt nekem, hogy félig le volt bénulva és az én zeném segített neki meggyógyulni. Sokat leveleztünk, és végül egy nyolc hónapos kapcsolat kerekedett belőle, nagyon szerettem” – tette hozzá Fluor, akiről nemrég film is készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik