Élet-Stílus

14 kilót emel a vaginájával

Az év végéhez közeledve összegyűjtöttük a legelképesztőbb és legbizarrabb szexrekordokat.

Ha már szex, akkor illendő a méretrekorderekkel kezdenünk. Az elmondások helyett inkább a hitelesített rekordoknak szavazunk bizalmat, amelyek listáján egy Jonah Falcon nevű férfié a megtisztelő aranyérem. Falcon nyugodtan büszkélkedhet azzal, hogy 34 centiméter hosszú és 16 centi átmérőjű péniszénél nincs nagyobb a világon. Mert tényleg.

Ami a nőket illeti, nos rekorder náluk is van: a világ leghatalmasabb vagináját egy 1846-ban született skót nő, Anna Swann tudhatta magáénak, közel 50 centis átmérővel.

A leghosszabb orgazmus

Az régóta köztudott, hogy orgazmus ügyben a két nem közül a nők jártak jobban: tovább képesek érzékelni a gyönyört ugyanis, mint a férfiak. Ez megmutatkozik abban, hogy míg a különféle légzéstechnikákkal és egyéb praktikákkal felturbózott férfiorgazmus-rekord 10 másodperc, addig a nők esetében a leghosszabb orgazmus 43 másodperces.

Gyorsan jegyezzük meg még itt az orgazmusnál, hogy a szó szerinti leghosszabb orgazmus ettől függetlenül a férfiaké, a csúcstartó 6 méterre talált el, míg a nők esetében ez a szám „csupán” 3 méter.

A szexhez sosem vagyunk öregek

Ezt a tételt bizonyítja Shigeo Tokuda, egy volt japán ingatlanügynök, aki a nyugdíjazása után úgy döntött, nem hajlandó a négy fal között élni a nyugdíjasok életét. Mivel már korábban is érdeklődött a felnőttfilmezés iránt, úgy döntött, szakmát vált – és az adatok szerint jól döntött. Az idős férfi 75 éves korára több mint 200 pornófilmben játszott főszerepet.

A világ legöregebb prostijai is jócskán túl vannak már a diákéveiken. Egy amszterdami ikerpár, Louise és Martine Fokken több mint 60 éves korukig űzték az „ipart”. Ma már csak a testvérpár egyik tagja aktív, ő viszont rendszeresen jár vissza a vörös negyedbe.

Erős izmok

Intim testrészünk nem csak méretével vagy kimagasló teljesítményével kerülhet a rekordok könyvébe, hanem erejével is. Így például a 42 éves Tatiata Kozhevnikováé, aki arról híres, hogy vaginájával, egész pontosan a hüvelyizmaival fel tud emelni – és ki is tud tartani – egy 14 kilogrammos súlyt. A nő állítólag 15 éve minden nap fából készült golyókkal edzi intim izmait.

A férfiak közül egy hongkongi férfi, Mo Ka Wang – illetve egészen pontosan a férfiassága – bizonyult a legerősebbnek. Egy verseny keretében – az ókori tao segítségével – állítólag 110 kilónál is több súlyt emelt 60 centis magasságba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik