Szórakozás

Megtudta halála időpontját az agyvérzésen átesett Frabato

frabato (frabato, )
frabato (frabato, )

Az utóbbi napokban több híresség is felfedte múltbéli titkát a Hír24-nek. Ezúttal Frabato, a mágus számolt be olyasmiről, amiről eddig még nem beszélt.

Frabato néhány évvel ezelőtt agyvérzésen esett át, de mint mondja, azóta sem retteg attól, hogy megismétlődhet vele ez a dolog, pedig ez is simán benne van a pakliban. Azt mondja, csak pozitívan szabad hozzáállni a dolgokhoz, mert akkor a negatív történéseknek is jó folytatása lesz. Ez történt vele is agyvérzésekor – állítja.

Frabato annyira bízik ebben a módszerben, hogy bár többször is meg kellett volna jelennie kontrollvizsgálaton az agyvérzését követően, ő ezeken nem vett részt. Ahogy fogalmaz, ezt a dolgot ő megoldotta saját hatáskörben, ami láthatóan hatásosnak bizonyult hiszen az elmúlt három évben szerencsére makkegészséges.

A mágus nem tagadja, neki is vannak rosszabb pillanatai, amikor elkeseredett, de állítása szerint ezek valóban csak pillanatok és többnyire akkor törnek rá, amikor mások problémájával foglalkozik. Negatív gondolatain azonban gyorsan túlteszi magát.

Frabato egyébként azért sem retteg az agyvérzés következményeitől, mert tudja, hogy még jó néhány éve van hátra. Utánajárt ugyanis, mikor fog meghalni. Állítása szerint 77 és 80 éves kora között távozik majd az élők sorából. Úgy véli, jó tudni ezekről a dolgokról is, hogy az ember felkészülhessen.

Végrendeletet azonban sosem készítene, mert úgy véli, az ilyen dolgokkal is bevonzza az ember a negatív dolgokat, gyakorlatilag sürgeti a halálát, mint ahogyan például azzal is, ha előre megvásárolja a sírhelyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik