Szórakozás

Lopják a Heti hetest, és ez nem vicc

Heti-Hetes(960x640)(1).jpg ()
Heti-Hetes(960x640)(1).jpg ()

Sokan illegális letöltő oldalakról szedik le a Heti hetes aktuális részeit, mivel szolgáltatójuk nem sugározza az RTL2 adásait.

Továbbra is sérelmezik a nézők, hogy nem tudják nézni a Heti hetest, ugyanis az néhány hónapja az RTL Klubról átkerült az RTL2-re. Mivel a csatorna még nem állapodott meg minden magyarországi szolgáltatóval, így sok háztartásban nem fogható az új prémiumcsatorna, ahol a humor nagyágyúi hétről hétre szórakoztatják a nézőket.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója korábban a Hír24-nek elmondta, a tárgyalásokat továbbra is folytatják, így várhatóan hamarosan újabb és újabb családokhoz juthat majd el az RTL2, így a Heti hetes is.

Arról, hogy a nézők hiányolják Gálvölgyi Jánosékat, a műsor főszerkesztője is tud, mint ahogyan arról is hallott már, hogy mindenféle módszerekkel próbálják beszerezni a rajongók az adásokat, melyekről lemaradtak.

Persze a leleményes letöltő oldalak üzemeltetői azonnal lecsaptak a lehetőségre, és elkezdték illegálisan terjeszteni a Heti hetest, amiért súlyos büntetést kapnának, ha elkapnák őket. Bár időnként felszámolnak a hatóságok egy-egy ilyen oldalt és lefoglalják a szervereiket, de a legtöbb hasonló honlap tulajdonosával, illetve a felhasználókkal többnyire nem tudnak mit kezdeni. Így aztán elég nagy az esélye, hogy amíg a Heti hetes nem jut el legalább annyi nézőhöz, mint korábban, a letöltő oldalak üzemeltetői hasznot tudnak húzni a műsorból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik