Szórakozás

Bajor Imre kiakadt és darabokra törte a fia ajándékát

A színész minden évben összeveszik valakivel karácsonykor. Bajor Imre pulóver, elsózott leves és összerakhatatlan gyerekjáték miatt is balhézott már.

Bajor Imre mindig félve várja az ünnepeket, ugyanis előre tudja, hogy a szeretet ünnepén náluk balhé lesz. A színész a legkülönbözőbb dolgok miatt tud összeveszni a családtagokkal, ezért már előre elnézést kér tőlük.


“Mi minden évben összeveszünk valamin, borzasztó. Mindenki gyönyörűen felöltözve, áhítattal, csillagszóróval a kezében várja az estét, aztán egy óra múlva nem beszél senki senkivel. Egyszer kaptam valakitől egy pulóvert ami kicsi volt rám. Nem hiszem el, hogy tizenév után nem tudják megjegyezni a méretemet. Aztán a feleségem elsózza a levest, de a legrosszabbak mégis a gyerekjátékok” – mondta Bajor Imre.

A színész egy alkalommal kisfia karácsonyi ajándékát törte darabokra, amikor órák alatt sem tudta összeállítani.

“A kicsiknek boldogan veszi meg az ember a népszerű ajándékokat, aztán akkor jön rád a frász amikor rájössz, hogy esélyed sincs összerakni. Én egy kisvasúttal jártam így annak idején, ami annyira felhúzott, hogy végül egyesével aprítottam fel a síneket. Mondtam, hogy dögöljön meg ott ahol van…” – nevetett a Heti hetesben Bajor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik