Szórakozás

Ő lehet Hernádi utódja a Heti hetesben

Haumann Petra (Haumann Petra)
Haumann Petra (Haumann Petra)

Újabb női szereplő debütál majd 2013-ban a Heti hetesben. Ezúttal Haumann Petrát láthatják a nézők.

Bár a műsor készítői Hernádi Judit távozása után kijelentették, senkit nem keresnek kifejezetten a színésznő megüresedett helyére, a nézők mégis minden egyes alkalommal Hernádi Judit utódját látják a felbukkanó női szereplőkben. Kérdés, hogy kinek sikerül majd bizonyítania, ki az, akit a szereplőtársak és a nézők is elfogadnak hosszútávon. Ábel Anitának már sikerült belopnia magát a nézők szívébe, most Haumann Petrán lesz a sor.

„Nagyon örülünk annak, hogy 2013-ban Petrával erősíthetünk. Egyelőre még nem tudjuk, hányszor forgat majd. Az ő szerepeltetése attól is különleges, hogy az édesapja 13 évvel ezelőtt már ült a hetek között” – mesélte a Hír24-nek Ónodi György, a műsor főszerkesztője.

A főszerkesztő azt is elmondta, Ábel Anita mellett nagyon elégedettek voltak még 2012-ben Majkával és Ceglédi Zoltán politológussal is. Nagy reményeket fűznek a jövőben Dopemanhez is.

Bár 2012-ben igencsak labilis volt a Heti hetes helyzete, túlélték a tetszhalott állapotot – fogalmazott Ónodi György, aki egy pillanatig sem gondolta azt, hogy a Heti hetes megszűnik, még ha sokan erről is beszéltek. Végül aztán tényleg túlélte a nehézségeket a produkció, igaz, jócskán lecsökkentették a költségvetésüket és átkerültek az RTL2-re. Bár azt nem titkolják a műsor készítői, hogy van bennünk némi ki nem mondott keserűség, de alapvetően elégedettek a helyzetükkel és a nézettséggel is, még akkor is, ha az jóval kevesebb, mint az RTL Klubon volt. Ezzel szemben az RTL2-n az egyik legnézettebb műsor a Heti hetes és a főszerkesztő bízik abban, hogy egyre többen kapcsolnak majd rájuk, ha a csatornának még több szolgáltatóval sikerül majd megállapodnia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik