Szórakozás

Méregtelenítéssel kezdi az évet Tatár Csilla

tatár csilla (tatár csilla, )
tatár csilla (tatár csilla, )

Már az év elején megalapozza jó közérzetét Tatár Csilla. A Mokka műsorvezetője odafigyel arra, hogy a lehető legegészségesebben kezdje a következő esztendőt.

Bár év közben is tartózkodik a különösen egészségtelen  ételektől, az újévet mindig méregtelenítéssel kezdi Tatár Csilla. Bár már nem annyira szigorú magához, mint évekkel ezelőtt, de arra ügyel, hogy ne terhelje túl a szervezetét.


„A méregtelenítés természetes folyamat, amit a test minden külső segítség nélkül is megpróbál elvégezni, viszont nem árt, ha támogatod ebben, és megkönnyíted a dolgát. Különösen fontos olyan tápanyagokat magadhoz venned, amelyek segítik a tisztító munkát, és a méregtelenítés alatt nem terhelik még jobban az emésztést. A nagy mennyiségű folyadék, a gyümölcsök és a zöldségek a tisztítókúra alappillérei. Utóbbiak minél színesebbek legyenek, így a szervezet megkapja mindazokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyekre a téli hónapokban különösen nagy szüksége van” – mesélte a Storynak a TV2 műsorvezetője.

Csilla az egészséges táplálkozás mellett ilyenkor méregtelenítő teát iszik, és minél több folyadékot visz be a szervezetébe, a kávét,  a fekete teát és az alkoholos italokat azonban kerüli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik