Szórakozás

Kémkedtek Tatár Csilla után

tatár csilla (tatár csilla)
tatár csilla (tatár csilla)

Tatár Csilla után kémkedtek, mégpedig egy barátnője nevében. A visszaélésre ugyan fény derült, de a csalót nem sikerült lefülelni.

A TV2 Mokkájának csinos műsorvezetője rendszeresen tájékoztatja életéről rajongóit a Facebookon, jelenleg csaknem 5 ezer ismerőse van a közösségi oldalon. A Hír24-nek elmondta, korábban privát profilt tartott fent, de aztán rájött, hogy erre nincs szüksége, hiszen barátaival más módon is tarthatja a kapcsolatot. Ezt követően törölte magát, majd létrehozott két másik profilt, kifejezetten rajongói számára.

„Azt tapasztaltam, hogy ahhoz az oldalhoz csatlakoznak többen, ahol én igazolom vissza az embereket, azt a profilt sokkal kevesebben keresik, amit egyszerűen csak lájkolni kell. Egy szakember szerint ez azért van, mert sokkal divatosabb dolog egy híres ember ismerősének lenni, mint csatlakozni egy rajongói csoporthoz” – magyarázta Csilla, akinek csak kevés rossz tapasztalata van a Facebookkal kapcsolatban.

„Eddig csak egy embert kellett törölnöm a rajongók közül. Őt is azért, mert faji és nemi hovatartozásra vonatkozó posztokat tett közzé az oldalamon. Ezt pedig nem szeretném ott látni, mint ahogyan politizálást se. Aki így nyilvánul meg, azt törlöm” – figyelmeztet a TV2 műsorvezetője, aki után a közelmúltban éppen a Facebookon kémkedtek.

Egyik ismerőse nevében hozott létre valaki egy profilt, majd Csilla barátaival kezdett csevegni, a műsorvezetőről és férjéről faggatózott. Persze egy idő után a barátoknak feltűnt a furcsa érdeklődés, hamar ki is derült, hogy egy csalóval állnak szemben. Bár az esetet azonnal jelezték a Facebook illetékeseinek, a kémkedőt nem sikerült azonosítani.

Csilla a Hír24-nek elmondta, gondosan ügyel arra, hogy ne a Facebookon élje a magánéletét, csak olyan dolgokat rak fel, melyet bárki láthat. Arra is figyel, hogy okostelefonján kikapcsolja a helymeghatározást, mielőtt posztol, ha éppen nem szeretné tudatni, hogy hol tartózkodik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik