Szórakozás

Norbi kikészült az antibiotikumoktól, de hazaengedték

Mától otthon lábadozhat Schobert Norbi. Az életmódtanácsadó szervezetét megviselte a rengeteg antibiotikum.

Bár a szentestét otthon tölthette Schobert Norbi, ő és Réka is összeomlott. amikor letelt a pár óra “szabadság” és vissza kellett térnie a kórházba. A fitneszgurut azonban ma hazaengedik, az elmúlt napokban  pedig látogatói tartották benne e lelket. A legutóbb Schmuck Andor vidította fel az életmódtanácsadót.

“Tegnap beugrott hozzám Andor és megfejtette életbenmaradásom okát: ‘A pokol eleve elzárkózott tőlem. Jó gyerek, túl sok embert mentett meg és eleve rohadt meleg van, a franc fog állandóan tornázni ezzel az őrülttel.
Felfelé… Szent Péter körbekérdezett. Gyerekek! Jön a Norbi, akartok tornázni? Ne már! Adjunk még egy kis időt neki és nekünk is nyugtunk lesz!'” – olvasható Norbi Facebook-oldalán.


A fitneszguru azt is megosztotta rajongóival, hogy ünnepnap a mai, ugyanis végre véget ér az antibiotikuminfúzió-kúrája. “Bennem egy falu adagja. Ízeket nem érzek, a többiről inkább nem írnék” – tette hozzá.

A jó hír azonban az, hogy Norbi a ma estét már családja körében töltheti. Ezt Réka osztotta meg a rajongókkal. “A mi Drága Istenünk meghallgatott és megsegített minket. 6 hét kórház után hazavihetem a Szerelmemet! A mai napon véget ért a 4 hetes antibiotikum kúra és Norbi szigorú pihenést és szoros kórházi kontrollt tartva hazajöhet hozzánk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik