Szórakozás

Siratják rajongói Győzikét

gáspár-győző (gáspár győző, )
gáspár-győző (gáspár győző, )

Miután Gáspár Győző kivonult a médiából, többen azt kezdték találgatni, ki lesz a következő celeb, aki hasonlóan dönt. Mi inkább arra lennénk kíváncsiak, szerintetek kinek kellene magába néznie és kivonulnia a médiából?

Győzike rajongói gyászolnak, siratatják azokat a boldog hétfőket, amikor rendszeresen láthatták kedvencüket az RTL Klub képernyőjén. Próbálják meggyőzni a Gáspár család fejét, mondja azt, hogy csak viccelt és szerepeljen úgy és annyit, mint régen. Korábban egyébként a show-man rajongói azt tervezték, hogy tüntetnek az RTL-székház előtt, ha nem folytatódik a Győzike show, de ebből aztán semmi nem lett.

A másik oldal persze örvendezik, és azt mondják, sokkal korábban kellett volna visszavonulnia Gáspáréknak. Mások szerint, a mostani búcsú is csak egy elterelő hadművelet lehet, Győzike bizonyára készül valami nagy dobásra. Ki tudja, hamarosan vélhetően ez is kiderül.

Győzike önként távozott a médiából

Egyébként nem csak Gáspár Győző az egyetlen híresség, aki maga döntött úgy, kerüli a további szereplést. Emlékeznek még például a Nox együttes fiútagjára, Nagy Tamásra? Jó ideje például róla sem tudunk semmit, de az egykori RTL-es szívtipró, Beszeda Gábor sem szerepel már a televízióban, és régen halottunk egy másik műsorvezetőről, István Daniról is. Úgy tűnik, számukra a médián túl is van élet.

Azt, hogy az előbb említett hírességek hiányát érzik-e a nézők, nem tudjuk, arra viszont kíváncsiak lennénk, ki az, akit szívesen törölnének a képernyőről? Írják meg, és mi összeállítjuk az erre vonatkozó toplistát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik