Szórakozás

Az alternatív államfő alternatív újévi köszöntője

dopeman (dopeman, )
dopeman (dopeman, )

Dopeman ezúttal sem tett lakatot a szájára.

„Lopni, megyünk lopni…Az Orbán meg a Matolcsy…Lopni, megyünk lopni…De senki nem szól rájuk…Lopni, megyünk lopni…Az Orbán meg a Simicska…Lopni, megyünk lopni…Így lett a Magyarokból csicska…NAGYON BOLDOG, SIKEREKBEN ÉS EGÉSZSÉGBEN GAZDAG ÚJÉVET KÍVÁNUNK MAGYARORSZÁG!” – tette közzé Facebook-oldalán a Milla alternatív államfője az ország jelenlegi állapotát – szerinte – híven tükröző, hiteles újévi koncertjét „mindenféle csilivili és parasztvakítás nélkül”.

Dopeman már korábban is élesen bírálta a kormányt. A minap azt írta, két évig még bármit lehet, „úgyhogy mindent meg is tesznek”, ezért új példaképeket választ. Lucky Luciano és Meyer Lansky helyett Viktorio és Luigi lesznek az idoljai.

Dopeman ezúttal is visszaidézett „Bazmeg” című száma korábban nagy botrányt kavart. Több bejelentés érkezett a Legfőbb Ügyészségre a videoklip miatt. A feljelentők szerint az tartalmában sértette Magyarország nemzeti jelképét, a Himnuszt. A rendőrség szerint nem valósult meg a nemzeti jelkép megsértése. A “videoklipből az tűnik ki, hogy az előadó a jelenlegi politikai-gazdasági-társadalmi viszonyokra vonatkozó kritikáját fejezi ki az általa művelt zenei stílusban. A nyomozást megszüntették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik