Szórakozás

Dopemannek hiányzik a Mónika show

Nosztalgiával emlegette a minap facebookos üzenőfalán Dopeman az RTL Klub egykori sikerműsorát, a Mónika show-t. Persze azt is elmagyarázta, miért jutott most eszébe a műsor.

Az egykor komoly számú nézőközönséget maga mellett tudó beszélgetős műsor az aktuálpolitika és az arra történő emberi reakciók kapcsán jutott az alternatív köztársasági elnök eszébe.


“Őszinte romantikával gondolok vissza a Mónika showra. Komolyan mondom, hiányzik. Korszakalkotó műsorként vetítette előre, hogy hova jut el ez az ország napjainkra mentálisan, erkölcsileg, társadalmilag és érzelmileg…” -postolta ki véleményét Dopeman és hozzátette “sajnos nem minősítette, hanem tökéletesen bemutatta azt”.

Úgy tűnik, Dopeman nem csupán anno a Mónika show-ból, de a ma futó bulvárműsorokból is ihletet merít ama gondolatai kifejezésére, hogy ez a világ nem a lehető világok legjobbika. “Ma reggel a TV2-n Orosz Barbi sminkről szóló műsorában egy fiú volt a modell. No komment” – méltatlankodott a Facebookon, a kommentek  itt olvashatók.

Mint már megírtuk, a jövő év elején Dopeman is lehetőséget kap arra, hogy az RTL II. Heti hetesében adjon hangot véleményének. Nos, postjait olvasva, jó döntés a műsor főszerkesztőjétől, hogy szerepelteti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik