Szórakozás

Gyászolnak a Voice ikrei

szécsi ikrek (szécsi ikrek)
szécsi ikrek (szécsi ikrek)

Elveszítette nagymamáját a Voice testvérpárja Böbe és Saci. A lányok fürdenek a népszerűségben, de örömük nem lehet teljes: gyászolnak.

Bár elképesztő nagy sikert arattak a Voice első élő adásában a Szécsi ikrek, Saci és Böbe mégsem lehetnek felhőtlenül boldogok. A lányok nem sokkal a színpadra lépés előtt tudták meg, hogy imádott nagymamájuk elhunyt, így egymás vállára borulva zokogtak a stúdió előtti folyosón.

Az ikrek teljesítményén senki nem vette észre, hogy mekkora bánattal küzdenek, bár Saci hangja kicsit remegett, azt mindenki a nagy izgalom számlájára írta.


Rengeteg dicséretet kapott Böbe is az Angel című dal teljes átéléssel való előadásáért, és éppúgy, ahogy testvére, közönségszavazattal jutott tovább. Később a fiatal lány elárulta, olyan dalt kapott, amelybe tökéletesen bele tudta élni magát, és amellyel gyászát is kifejezhette.


“Neki énekeltem, szerettem volna tőle így is elbúcsúzni” – írja nagymamájáról Facebook-oldalán Böbe, aki a legnagyobb közösségi oldal tanúsága szerint eddig a legnépszerűbb Voice-énekes. A rajongói profilok alapján őt ikertestvére, Saci követi, bár az igaz, a huszonnégyből még csak tizenkét énekes mérettette meg magát az élő showban.

Ma este Böbe és Saci nem áll színpadra, a múlt héten versenyben maradt társaikkal együtt a backstage-ből szurkolnak a többieknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik