Szórakozás

Caramel őszinte vallomása Fatima kieséséről

Tiszteli, becsüli, kiváló énekesnőnek tartja Caramel Mohamed Fatimát. A Voice Mestere most kifejtette, miért nem a lányt juttatta tovább.

Mint már megírtuk számos kritika érte Caramelt azért, hogy nem juttatta tovább Mohamed Fatimát a Voice-ban. A tehetségkutató mestere most megszólalt az üggyel kapcsolatban. Véleményének hivatalos Facebook-oldalán adott hangot.

“Úgy érzem, meg kell szólalnom Fatima kiesésével kapcsolatban, mert olyan stílust, és hangnemet ütöttetek meg, ami nagyon szomorúvá tesz.

Ki az aki szerette volna, ha Fatima összeroppan testileg és lelkileg is?

Ki az aki szerette volna, ha végleg elveszíti a hangját?

Én nem szerettem volna. Fatima egyszerűen hihetetlen énekesnő. Szeretem, tisztelem és ezen semmi sem képes változtatni. Volt egy percem dönteni a műsorban. Mérlegelnem kellett. Ha elhiszitek, ha nem, borzasztó egy percet éltem át.

Fati az elmúlt 1-2 hétben, úgy éreztem, hogy darabjaira hullott, és nem tudta összerakni magát. Nagyon féltettem volna a folytatástól. Nem tudom mi okból volt dekoncentrált, de mintha nem is Fatima állt volna a színpadon. Biztos vagyok benne, hogy a betegségén túl valami iszonyatosan gyötörte belül, ami sajnos nem tette lehetővé, hogy koncentrálni tudjon. Ez nem csak a produkcióra volt igaz. A próbák alatt akárhányszor a színpadra lépett, gyomorgörcsöm volt. Egyszerűen nem értettem, mi történik vele. Óriási kudarc számomra, hogy nem tudtam ebből a nehézségből kirángatni.

Azt hiszitek, könnyű döntés volt? És igen, a hovatartozásomnál erősebb az igazságérzetem. Ha megköveznek érte, akkor is.Szerintetek nem tudtam, hogy mit fogok kapni ezért? Hát de. Tudtam. Bár nem gondoltam volna, hogy így fognak bántani emiatt. Úgy érzem nem érdemlem ezt. Azt mondjátok, nincs Magyarországon még egy ember, aki Fatit küldte volna haza. Lehetséges. De én dolgoztam vele, én láttam hogyan küzd, én láttam szenvedni, és az én feladatom volt dönteni. Az én feladatom volt megóvni a hangját és a lelki békéjét. Ha hiszitek, ha nem, csak a jó szándék vezérelte a döntésemben. Minden bátorságomra szükségem volt, hogy ezt meglépjem, de nem volt más választásom. Nem tehettem mást, mert ez így volt igazságos és helyes!

Az is nehéz volt, amikor barátomat és a zenekarom oszlopos tagját Bazsit küldtem haza Olivérrel szemben. De ott is a hitem szerint cselekedtem, a személyes kötődésemet és a barátságot kizárva. Ez így volt helyes, és igazságos! Bazsit is nagyon szeretem, és baromi tehetségesnek tartom, és nagyon örülök, hogy ez nem ment a barátságunk rovására.

Quan legyőzte Fatimát? Quant jobb énekesnek tartom? Dehogyis! Nem volt a mezőnyben még egy olyan énekes mint Fati! És tudom, hogy meg is nyerhette volna simán ezt a versenyt. Nagy favoritom volt Fati a mezőnyben. Remélem, hogy ebből inkább erőt és elszántságot fog tudni meríteni!

Quan iszonyatosan tehetséges, és szorgalmas. Végig a maximumot hozta és igyekezett a lehető legjobban teljesíteni. Lelkes volt, és ezt sajnos Fatin valamely sajnálatos oknál fogva nem ereztem. Jobban sikerült Quan produkciója. Abban az egy percben ezt kellett mérlegelnem. Lehet, nem a legjobb döntést hoztam. Lehet, mert ember vagyok, aki nem tévedhetetlen. Lehet, hogy hibát követtem el, de úgy érzem így cselekedtem helyesen, és igazságosan.

Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy úgy hittem, hogy a közönség továbbszavazza Fatit, és akkor talán lesz ideje továbblendülni az érzelmi nehézségeken, és talán lesz ideje meggyógyulni. Ez sajnos nem így történt. Azaz adott volt két produkció, amit mérlegelnem kellett. Az az igazság, hogy Quan produkciója jobban tetszett. Nem tehettem meg, hogy ne legyek hiteles saját magammal szemben. Nem nézhettem a múltat. Nem, mert az nem lett volna fer.

Úgy gondolom hogy az én feladatom az, hogy maximalista legyek, hiteles, őszinte és az elsődleges szempontom a minőség. Igen kemény út ez, de nem tudok erről letérni. Ebben a versenyben mindenkinek ugyanúgy a maximumot kell hozni. Nem tudom hogyan alakult volna a dolog, ha Fati tovább megy. Ha túl tudott volna a nehézségeken lendülni, biztosan felejthetetlen pillanatokat élhettünk volna át általa. De erre nem láttam már szinte semmi esélyt az alapján, amilyen fizikai állapotban volt, és az alapján, amit kaptam mostanában Fatiból.

Tudjátok, van az a bizonyos rossz időben…Szóval úgy gondolom, hogy nemcsak a fizikai betegség nehezítette Fati dolgát. Sokkal inkább a mentális fáradtságnak tudom be a dolgot, vagy az is lehetséges, hogy valami súlyosabb dolog volt a háttérben. Nem tudtam sajnos kideríteni, ami biztosan az én hibám. Sajnos az élő adás egy nagyon érdekes dolog. Kimondasz egy mondatot, mondanád a következőt, és már beléd is fojtják a szót, mert az idő lejárt. Nagyon sok mindent szerettem volna még mondani, de erre sajnos nem volt lehetőségem.

Mindezt nem azért írom most le, hogy magyarázkodjak. Azért írom le, hogy megértsetek. Mindezt nem azért osztom meg Veletek, hogy Fatimát bántsam vele, vagy magamat védjem. Remélem nem fog megharagudni rám mindezért! Szerintem Ő totálisan tisztában van a történtekkel. Hihetetlenül érzékeny lánynak tartom. Talán ez az, ami miatt miatt ez így alakult. Azt ne felejtsetek , hogy ez “csak” egy játék! Az élet igazságos, és biztosan megkapja azt a lehetőséget, amit megérdemel, és amire méltó! Tudtam, hogy mit fogok kapni, de úgy gondolom, hogy egy ilyen versenyben nem én vagyok a fontos. Nem hagyhatom, hogy a személyes félelmeim vezéreljenek a döntéseimben. Mert persze, féltem, de erősebb volt a féltés és az igazság érzet bennem. Azt nem gondoltam volna, hogy átkokat fogok kapni, és bevallom nagyon megviselnek a szavaitok.

Úgy gondolom, hogy most valamiért ez túl nagy teher volt Fatimának. Azt érzem, nagy bajt előztem meg a döntésemmel. Nem szerettem volna, ha Fati saját maga árnyékaként csinálja végig ezt a versenyt! Azt tudnotok kell hogy az elveim mentén fogom végig csinálni ezt a versenyt. Nem fogok hallgatni másra, csak a szívemre és az elveimre. Hiszek a saját igazságomban, még akkor is, ha ez csak az én igazságom, és ha totál egyedül kell ezt végig járnom is.

Nagyon örülök, hogy ennyien szeretitek Fatit és remélem, hogy a jövőben is ilyen lelkesedéssel és erővel fogjátok támogatni! Őszintén kívánom, hogy gyógyuljon meg, és oldódjanak meg a belső harcai. Kívánom, hogy mihamarabb ajándékozzon meg minket tehetségével, és tudásával! Legyetek mellette továbbra is, mert tudom, hogy szamara ez mindennél fontosabb. És, ha mondjuk abba fektetnétek több energiát, hogy támogassátok, akkor úgy gondolom sínen vagyunk. Ha bármiben tudok neki segíteni, természetesen itt vagyok, számíthat rám!” – olvasható Caramel hivatalos Facebook oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik