Szórakozás

Caramel nem tart a konkurenciától

caramel(960x640).jpg (caramel)
caramel(960x640).jpg (caramel)

A Voice mestere a Vasárnapi Híreknek azt mondta: próbál hű lenni önmagához, és megfontoltan, szakmailag dönteni.

Molnár Ferenc Caramel szerint a Voice egy evolúciós folyamat csúcsa. Nem tehetségkutató, hanem nagyon komoly énekverseny. A csapat zöme rutinos, tapasztalt énekesekből áll, a csiszolatlan gyémántoknak pedig nagyon örül.  Mindenkinek fejlődnie kell a műsorban, neki is, de „rengetegen vannak, akik már most megnyerhetnék”, ezért lesz nagyon-nagyon izgalmas.

Az énekes nem tart attól, hogy a sok új felfedezett konkurenciát jelent, szerinte nagy marhaság lenne ezt gondolni, hiszen a közönség dönti el, kit szeret, kit követ, és kit nem. Ő az a „hülye alkat”, aki szereti a tehetségeket. Ha van egy jó énekes a környezetében, az őt is nagyon tudja inspirálni.

Amikor elindult a Megasztárban, nem gondolta, hogy egyszer egy ilyen műsor zsűrijében fog ülni, de hitt abban, hogy elérheti az álmait. Ahonnan ő jött, óriási dolog, ahol most tart. Caramel vágyai között szerepel a nemzetközi karrier, mivel nagy kihívás. Nem a külföldi ismertség miatt, hogy a világon mindenütt a nevét skandálják, hanem mert hihetetlen tanulási folyamat és óriási fejlődési lehetőség. Nem a sztárság miatt kezdte, az most sem érdekli. Szerinte nem az a különleges, ha valaki a sikertől nem száll el. „Az a normális, ha nem lesz nagyképű és nem felejti el, honnan jött”.

Úgy véli: a „spirituális”, mint emberi jelző elkoptatott lett az utóbbi években. Ő az érzelmeit, megérzéseit nagyon fontosnak tartja, komoly szerepe van életében az a hitnek. Hisz „a szeretetben, Istenben, az őszinteségben”, viszont azt is tudja, hogy az emberek rengeteg hülyeséget csinálnak, ezért hisz a tanulásban és a fejlődésben.

Mint korábban megírtuk, a Voice és Molnár Ferenc Caramel hivatalos oldalának szerkesztői a minap úgy döntöttek, finom kritikának igen, de anyázásnak nem adnak helyt az említett profilokon. Mohamed Fatima minapi kiesését a Voice-ból ugyanis hatalmas felháborodás követte. A nézők a tehetségkutató, az énekesnő és a lány mestere, Molnár Ferenc Caramel hivatalos oldalán nyomdafestéket nem tűrő szavakkal adtak hangot véleményüknek, amelyek a személyeskedést nem mellőzték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik