Szórakozás

Herczeg Zoli egymilliót bukott

A népszerű divattervező egy brókercégre bízta a megtakarított pénzét, amit kedvezőtlenül forgattak, emiatt jelentős vesztesége lett.

Herczeg Zoltán teljesen lefagyott, amikor megtudta, hogy az általa befektetett másfél millió forint helyett csak alig néhány százezret kapott vissza.

„Három hónapon keresztül hívogatott, zaklatott, könyörgött tavaly nyáron egy brókerház, hogy micsoda nagy lehetőség lenne, ha náluk fektetném be a pénzem. Csodás eredményekkel, hozzáértő pénzügyi csapattal és sokéves tapasztalattal kecsegtettek nyájas hangon. Nagy nehezen odaadtam a megtakarított pénzemet, másfél millió forintot, de itt, ekkor hirtelen meg is szakadt a nagy ígérgetés, a profi csapat most, másfél év után 330 ezer forintot adott vissza. Gratulálok nekik, magamnak is, hogy mekkora marha vagyok” – mondta felháborodva a népszerű divattervező.

Az egyébként közgazdasági egyetemet végzett Herczeg Zoli megfogadta, soha többé nem bízza a pénzét brókercégekre vagy más pénzintézetekre.

„Nem akartam elhinni ezt az általam már a Közgázon is többször hangoztatott álláspontomat erről, adtam egy utolsó esélyt, hátha én tévedek, de sajnos nem. Úgy általában az egész tőzsde egy hatalmas nagy kamu, egy óriási átverés, szerencsejáték, gyenge lutri, csak az nyer rajta, aki tranzakciós díjakat kaszál belőle. Hogy hova fektessünk be? A fiókba otthon vagy a párnacihába. Még mindig meglenne a pénzem” – tette hozzá Herczeg Zoli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik