Szórakozás

Még mindig Tolvai Renit alázzák

tolvai-reni (tolvai renáta, )
tolvai-reni (tolvai renáta, )

Úgy tűnik, felejthetetlen Tolvai Reni VIVA Comet-gálán viselt ruhája. A sztárvilágban mindenki azt beszéli, az előnytelenül villantós öltözék teljesen elnyomta a parti egyéb történéseit.

Herczeg Zoltán, divattervező és Bémer Miklós fotográfus a TV2 Mokkájában méltatlankodtak. Herczeg szerint nem normális az, hogy hetekkel a Comet- díjátadó után is Tolvai Reni ruhája a téma, nem pedig a hangja.


A divattervező véleményét Vujity Tvrtko is osztotta. A műsorvezető szerint nem elképzelhetetlen, hogy a ruhás botrány jó reklám Reninek és emiatt ezentúl a zenéjét is többen hallgatják majd.

A divattervező a műsorvezetők kérdésére elmondta: a ruha remek, de nem Reninek volt kitalálva. A divatszakember szerint az a kérdés, mi volt az énekesnő célja az öltözékkel. “Biztosan ő is látta magát a tükörben, és gondolom, van önkritikája ” – élcelődött Herczeg, aki szerint Tóth Vera lehetne az énekesnők előtt a minta, aki nem villantásaival, hanem hangjával vált ismertté. A divattervező azt azért nem hagyta ki, hogy Vera alakjára is megjegyzést tegyen, miszerint mindenki kinevetné egy hasonló öltözékben, mint ahogyan Renit is. Herczeg arról is beszélt, nagyon jó, hogy Renáta jól érzi magát teltkarcsúan és plasztika nélkül, ám szerinte a látványától nem biztos,hogy mások is jól érzik magukat.


Bémer Miklós fotográfus Reni szavait idézte. A lány a Comet után kijelentette, hogy a ruha élőben más volt, és a fotók előnytelennek mutatták be. A fotós szerint az énekesnőn minden szögből előnytelen volt a ruha. “Még néhány kört futhatna a Margit-szigeten” – tette hozzá gúnyosan.


A férfiak abban is megegyeztek, hogy Demcsák Zsuzsán viszont szívesen látnának ilyen ruhát. A megjegyzéstől a modellalkatú műsorvezető egy kicsit sem jött zavarba.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik