Szórakozás

A képviselők alfelét ajánlják Kovinak

Olvasóink nem a celebek intim testrészeit szeretnék bronzba öntetni, hanem a parlamenti képviselők „hátsóját” ajánlják Kovi figyelmébe.

Az ismert felnőttfilmproducer és -rendező a minap gondolt egy nagyot és azt kérdezte a Hír 24 olvasóitól, melyik celeb intim testtáját látnák szívesen kisplasztika formájában? Merthogy nemrég jelentkezett nála egy képzőművész, aki felajánlotta, szívesen készítene pikáns lenyomatokat az erotika múzeum számára, akár celebekről is.

Úgy tűnik azonban, hogy olvasóinknak egyéb igényeik vannak, mert hírességeket senki nem javasolt, ellenben érkezett olyan hozzászólás, melyben a képviselőket ajánlják figyelmünkbe.

„Én a parlamentben szerveznék egy kiállítást, melyet azzal a címmel nyitnának meg, hogy a tisztelt házban kinek a kinyalt hátsóját, vagy éppen más altáját látnák szívesen bronzba öntve. Kinek a leghosszabb nyelve lenne sz***a ágyazva örök emlékül. Éppen ezért mindenkit arra kérek, segítsen neki megkönnyíteni a döntést. A lehetőség adott, mindenki szabadon fantáziálhat és beihatna a parlamenti emlékkönyvembe”

Ez a hozzászólás természetesen újabbakat generál, melyekben persze nem kímélték a politikusokat, de szegény Zalatnay Cini is kapott eleget, pedig ő aztán tényleg nem tehet arról, hogy valami perverz ellopta az erotikus tárlaton kitett fotóját. Voltak, akik arra bíztatták Kovit, szervezze meg a politikusok intim szobraiból készített tárlatot, persze gyorsan azt is hozzátették, ők bizony nem néznék meg. Akkor meg minek költeni rá?

Kovács Istvánhoz is eljutott a javaslat, ám ő csak ennyit válaszolt arra, hogy mi a véleménye az ötletről: „No comment”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik