Szórakozás

Pornózni akar a ValóVilág felfedezettje

kovi (kovi)
kovi (kovi)

Régóta keresi Kovács István, Kovi azt a magyar celebet, aki szerepet vállalna az egyik felnőttfilmben. Most azonban, hogy lenne jelentkező, a rendező bizonytalanodott el, úgy tűnik, nem kell neki az önkéntes.

Meglehetősen ciki a történet, s mivel az érintettet nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni, ezért csak név nélkül, csupán az okulás véget teszünk említést az esetről. Szóval létezik egy celeb, akinek nem megy túl jól mostanság. A ValóVilág után voltak ugyan fellépései, de azok fokozatosan csökkentek és mostanra annyira elkeseredett, hogy úgy döntött, belevág a pornózásba. Határozottan állítja, nem élvezetből kívánja meghódítani a felnőttfilmek világát, hanem a mesés gázsi reményében. Úgy tudjuk, hogy többszázezer forintot szeretne egy szerepért, ami nem kevés, tekintettel arra, hogy válságban van a pornóipar.

Nemrég például Kovi arról számolt be, hogy igencsak sikeres felnőttfilmesek sem találnak maguknak munkát és nem csak Magyarországon, hanem világszerte visszaesett a pornó DVD-k eladásából származó bevétel. Ez azonban celebünket nem tántorítja el attól, hogy világhódító útjára induljon, és ország-világ előtt feltárja testének legintimebb részeit is a kamerák előtt. Vagyis csak tárná, mert, hogy nagyon úgy tűnik, vadhús ő a pornóipar testén, amit az kivet magából. Bár Kovi kategórikusan nem mondta, hogy neki ugyan VV kicsodácska nem kell, de azt kijelentette, majd inkább ő keresi az illetőt, ha mégis úgy adódna… Hát, ez nem túl bíztató…

Mint ahogyan arról a Hír24 korábban már beszámolt, több sztár neve is felvetődött már a felnőttfilmezéssel kapcsolatban, de azok, akiknek a kiléte kiszivárgott, többnyire vagy megsértődtek, vagy kikérték maguknak, de volt olyan is, aki perrel fenyegetőzött. Kovi korábban Hír24-nek elmondta, tárgyalt egy hírességgel, ám arról óvatosságból már nem beszél, ki volt az illető.

„Azt mondta, szívesen szerepelne a filmemben, de attól fél, hogy ezzel vége lenne a karrierjének. Éppen ezért végül nemet mondott” – mesélte akkor Kovács István, aki azóta sem találja a megfelelő sztárt a feladatra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik