Szórakozás

Ebbe beletörhet az x-faktoros bicskája

fehér zoli (fehér zoli)
fehér zoli (fehér zoli)

Fehér Zoli nagy bejelentést tett rajongóinak. Az X-Faktor felfedezettje közölte, újabb dalversenyen is megméretteti magát.

Úgy látszik, Zoli nem az a típus, aki könnyen feladja a dolgokat. Eddig már két X-Faktorban is színpadra állt, és most egy újabb versenyre kíván benevezni. Erről a Facebookon tájékoztatta rajongóit:

“Szeretném megköszönni nektek azt a rengeteg támogatást és szeretetet amit kaptam tőletek a műsor alatt. Nagyon sokat tanultam, és rengeteg barátot ismertem meg ez idő alatt, nagyon fog hiányozni az X , de azt gondolom, hogy most egy fejezet lezárult. Ám most kezdődik egy új, bizonyára már sokan tudjátok, készül az új dalom, hamarosan készen lesz, és hallhatjátok tőlem. 2013- sikerekre és új évre úgy döntöttem, hogy indulok az Eurovíziós dalfesztiválon, nem tántorít el semmi és senki abban, hogy megálljam a helyem a zene világában. Bízom bennetek, továbbra is számítok támogatásaitokra” – írta az X-Faktor felfedezettje, akinek posztját rengetegen lájkolták, ezzel is támogatásuknak adva hangot.

Ám akadnak olyanok is, akik rettentően féltik az érzékeny Zolit. Attól tartanak, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválba beletörik a bicskája és amiatt esetleg összeroppan. Attól is tartanak, hogy ha ott is csalódik, feladja az éneklést, ami pedig az élete.

Az utóbbi napokban egyébként egy másik x-faktoros neve is felvetődött az Eurovízió kapcsán. Antal Timi rajongói gyakorlatilag követelték, hogy a tehetségkutató második helyezettje jelentkezzen a nemzetközi megmérettetésre. Azt, hogy a fiatal lány elindul-e a versenyen egyelőre nem lehet tudni, ugyanis véleményét eddig még nem fejtette ki ebben a témában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik