Szórakozás

Az összeomlás és a szakítás szélén Britney Spears

Nem csupán az ünneplésről fog szólni Britney Spears és Jason Trawick karácsonya, hanem arról is, hogy helyrehozzák kapcsolatukat.

Egyre rosszabb a helyzet Britney Spears és Jason Trawick között, így lassan tönkremennek a folyamatos veszekedésekben. Az amerikai X-Factor miatt sosem jut egymásra idejük, hiszen az énekesnő folyamatosan dolgozik. Ám a show a héten véget ér, és arra használják majd a karácsonyi szünetet, hogy döntsenek a közös jövőjükről. Állítólag még mindig szeretik egymást, de a szerelem lángja már régen kialudt közöttük. Jason pedig úgy érzi magát, mint egy pótpapa, aki az énekesnő és két fia sorsát egyengeti. Ha az ünnepek után sem látják majd a szépet a jövőjükben, akkor az új évnek már külön vágnak neki, mesélik a barátjaik.

A szakításuk azonban nem fog könnyen menni, ugyanis Jason nemcsak Britney vőlegénye, hanem a gyámja is. Vagyis a bíróságon kell majd kérelmezniük, hogy ne a férfi felügyelje a díva magánéletét és pénzügyeit a jövőben. Szóval üzletileg kénytelenek lesznek még akkor is egy jó ideig kapcsolatban maradni, ha felbontják az eljegyzésüket.


Szakítással kezdhetik 2013-at

Ajánlott videó

Olvasói sztorik