Szórakozás

Oláh Gergő mintaférj

oláh gergő és felesége (oláh gergő és felesége,)
oláh gergő és felesége (oláh gergő és felesége,)

Az X-Faktor harmadik szériájának nyertesét türelmes feleséggel áldotta meg a sors, ugyanis az asszony még egy félrelépést is elnézne neki.

A mostanáig közmunkából élő fiatalembert, amióta ismert énekes lett, rengeteg lány környékezi meg. A hűséges férj azonban nem foglalkozik a rajongók ostromával, elhárítja a közeledésüket. Míg a legtöbb feleség ilyenkor féltékeny lenne, addig Niki magabiztosan mosolyog, és tökéletesen biztos párja szerelmében.


“Szerintem sok férfi kihasználná a helyzetet, és élne a lehetőséggel, de én ismerem Gergőt, ő soha nem tenne ilyet, nem bántana meg. Ha egyszer mégis szembesülnöm kellene azzal, hogy félrelépett, biztosan nagyon fájna, de nem rúgnám fel a házasságomat, nem hagynám el őt! És nem csak azért, mert mi így négyen, a gyerekekkel vagyunk egy család, hanem mert én valóban annyira szeretem, hogy hiszek benne, azt is túlélnénk” – magyarázta a Like magazinnak Oláh Gergő felesége, Niki.

“Minden szombaton ott voltam az élő show-kon, a saját szememmel néztem végig, amikor a lányok szinte szétszedték a férjemet. Gergő azért mindig próbálta megtartani a három lépés távolságot. Ettől függetlenül, én mindig türelmesen végigvártam a “soromat”, míg kiosztja azt a rengeteg autogramot, és csak utána mentem oda hozzá” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik