Szórakozás

Milliomos vigasztalná Bence gazda nőjét

melinda - bence gazda exe (kabán melinda)
melinda - bence gazda exe (kabán melinda)

Miután kiderült, hogy Bence gazda nem szerelmes Melindába, ráadásul ezt épp kamera előtt mondta meg neki, felbátorodtak a lány rajongói, és állítólaghevesen udvarolni kezdtek a hoppon maradt nőnek. Mégsem Házasodna a gazda?

Nagyon úgy tűnik, talán már a szilvesztert sem kell pityeregve egyedül töltenie Melindának, ugyanis sok férfi szívesen elvinné őt randizni. Az interneten több fórumon is udvarolnak a hirtelen ismertté vált hölgynek, akinek mégsem jött össze a szerelem a Házasodna a gazda címszereplőjével, Bencével.

A műsor után a Hír24 szerkesztősége levelet kapott egy férfitól, aki magát jómódúnak mondja, és szeretné meghódítani Bence gazda exének szívét. A férfi állítólag az interneten nem találta meg Melinda elérhetőségét, ezért kérte szerkesztőségünk segítségét, hogy randizhasson a lánnyal.

„Melindát a tenyeremen hordoznám – ezt írja a férfi. – Nagyon tetszik az őszintesége, az, hogy fiatalságából adódóan csodálkozva néz a világra. Úgy érzem, hogy én érett férfi lévén sokkal jobban illenék hozzá, mint Bence, és mindent megmutatnék neki, amit csak látni szeretne. Nem állok rosszul anyagilag, igaz, nincs tanyám, de van egy jól menő vállalkozásom. Biztosítani tudnám Melinda számára a nyugodt anyagi hátteret, ő tanulhatna, vagy dolgozhatna is, ha azt szeretné. Sajnos hivatalosan eddig sehogy nem tudtam megszerezni az elérhetőségét, ezért gondoltam, hogy nyílt levélben kérem az önök, illetve Melinda ismerőseinek segítségét. Nagyon örülnék, ha valaki segítene nekem.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik