Szórakozás

Kibékült Heidi Klum és Seal

Heidi Klum és Seal (Heidi Klum és Seal)
Heidi Klum és Seal (Heidi Klum és Seal)

Csaknem egy évvel a szakításuk után, Heidi Klum és Seal újra együtt vannak - de kizárólag a karácsony és gyerekeik kedvéért.

Az év elején meglehetősen váratlanul Heidi Klum elhagyta Sealt, és azóta nem is találkoztak. Most azonban karácsony alkalmából négy közös gyerekükkel együtt összeültek az énekes új agglegény villájában, hogy közösen ünnepeljenek. Az egykori sztárpár szeretné, ha rendeződne a viszonyuk, és nem ölnék egymást, mert azzal csak ártanak a csemetéknek, akiknél egyiküknek sincs fontosabb. Ezért mostantól próbálnak együttműködni szülőkként, és talán még a baráti viszony is helyreállhat. Sőt, egyes hírek szerint Seal nemcsak barátkozna a német bombázóval, hanem adna még egy esélyt is a házasságuknak. Amire Heidi aligha lesz vevő.

Ugyanis teljesen boldog jelenlegi lovagja, Martin Kristen oldalán. A testőrből partnerré lett férfinak sem kell egyedül ünnepelnie. Múlt hét elején ugyanis Klummal és a gyerekekkel egy trópusi szigeten előkarácsonyoztak, ahol Kristen kiélvezhette a közös pihenés örömeit.


A Jézuska békességet hozott az egykori sztárpárnak

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik