Szórakozás

Hivatalos: válik az álompárnak hitt sztárpár

Ahogy az szombaton kiszivárgott, ma hivatalosan is bejelentette szakítását Heidi Klum és Seal.

Ugyan tegnap több helyen is azt lehetett olvasni, hogy egyelőre még nem válik el Heidi Klum és Seal, hanem megpróbálják megoldani problémáikat, ma mégis bejelentették a házasságuk végét. Ahogy azt szombaton a Hír24 is megírta, a tökéletesnek kikiáltott sztárpár házassága csaknem hét esztendő után futott zátonyra, látszólag teljesen váratlanul. A hivatalos közlemény szerint a sztárpár eltávolodott egymástól, és a négy gyerekük érdekében a válás mellett döntöttek.

A kiszivárgott információk alapján, a pároshoz közel állók már számítottak a szakításra, az elmúlt évet ugyanis szinte végig külön töltötték. Seal a világot járta turnéjával, a családjára jutó kevéske kis ideje csak a veszekedésekről szólt. Ám ez nem minden. A dögös topmodell nemrég egy nyilatkozatot adott ki arról, miszerint a válás fő oka az, hogy képtelen elviselni a férje brutalitását, így hamarosan elköltözik tőle. Heidi immár nem titkolja, szép lassan elege lett férje fékezhetetlen dühkitöréseitől, és félteni kezdte saját, illetve a gyerkőcök testi épségét is.

A problémáik rendezésére a későbbiekben sem lett volna esélyük. Seal koncertkörútja még tart, majd Ausztráliába költözik, hogy a The Voice elnevezésű tehetségkutatóban zsűriskedjen. Klum ezalatt hazájában munkálkodik majd, mint a német Topmodell leszek! műsorvezetője. Vagyis nem tudtak volna több időt együtt tölteni, így tényleg menthetetlennek tűnik az idillinek hitt kapcsolat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik