Szórakozás

Erre a pasira költi millióit Heidi Klum

Bár jelenleg csak egy állástalan testőr Martin Kristen, mégis a sztárok életét éli, miután Heidi Klum igencsak hálásan költi a pénzét a szerelméért cserében.

A sztárvilágban nem ritka, hogy egy pár esetében a nő keresi a több pénzt, és ezért ő a családfenntartó. Heidi Klum és Martin Kristen esete azonban még speciálisabb. A férfinak ugyanis jelenleg semmilyen jövedelme nincs, hiszen eddig Heiditől kapta a fizetését a családja védelméért. Ám amióta előrelépett lovaggá, azóta megszűnt a munkaviszony köztük. Viszont ettől függetlenül Martin jobban él, mint valaha. Szexi modellszerelme ugyanis nem sajnálja a pénzét, ha arról van szó, hogy megajándékozza.

Méregdrága üzletekből öltözködik, luxuséttermekben esznek, és olyan helyekre járnak, amiket normál esetben nem engedhetne meg magának egy testőr, még akkor sem, ha nem keresett keveset Klum alkalmazottjaként. Ugyanakkor a pletykák szerint a német sztáranyuka bankszámlája valószínűleg nem veszi észre, hogy gyakorlatilag a négy gyereke mellett egy felnőttet is el kell még tartania. Tavaly állítólag 20 millió dollárt keresett, amiből bőven telik egy lovag kitartására is.


Semmire nincs gondja Martinnak Heidivel az oldalán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik