Szórakozás

Nyomdafestéket nem tűrően szidalmazták Caramelt

caramel(960x640).jpg (caramel)
caramel(960x640).jpg (caramel)

Moderálás, kitiltás, közlemény. A Voice és Molnár Ferenc Caramel hivatalos oldalának szerkesztői úgy döntöttek, finom kritikának igen, de anyázásnak nem adnak helyt az említett profilokon.

Mohamed Fatima tegnapi kiesését a Voice-ból hatalmas felháborodás követte. A nézők a tehetségkutató, az énekesnő és a lány mestere, Molnár Ferenc Caramel hivatalos oldalán nyomdafestéket nem tűrő szavakkal adtak hangot véleményüknek, amelyek a személyeskedést nem mellőzték.

A hivatalos oldalak adminisztrátorai ezúttal a moderálás mellett döntöttek és közleményt adtak ki a Facebookon.

“Mint az oldal szerkesztői, úgy érezzük nekünk is hozzá kell szólnunk azokhoz a véleményekhez, bejegyzésekhez, amik a tegnap esti Voice-ban történtek hatására születtek.Először is szeretnénk tudatni, hogy minden olyan vélményt töröltünk – és ez után is ki fogunk törölni – ami csúnya, trágár szavakat tartalmazott, függetlenül attól, hogy kit dicsért, vagy kit értékelt le.

Másodszor, minden olyan személyt kitiltottunk az oldalról, aki Caramelt szidta, bármilyen módon személyében leminősítette, hisz ez az oldal azon rajongók gyűjtőhelye, akik szeretik és pozitívan támogatják őt. Ezt a jövőben is minden esetben megtesszük, mikor valakinél ezt tapasztaljuk.

Természetesen azokat a véleményeket, mint hogy ‘…szerintem Caramel nem jól döntött…’, azaz nem Caramel személyére vonatkozó kijelentéseket nem mozdítottuk el és nem isfogjuk a későbbiekben sem, hisz mindenki szabadon kifejezheti véleményét, ha ez nem sértő másokra nézve, főleg nem Caramelre. (…) Javasoljuk mindenkenek, hogy ha az oldalon megnyilvánul, azt úgy tegye, ahogy elvárná másoktól, hogy róla beszéljenek!” – olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik