Szórakozás

A magyar sztárok esete a félresikerült ajándékokkal

Ahogy a legtöbb emberrel, úgy hírességeinkkel is előfordult már, hogy olyan ajándékot kaptak karácsonyra, aminek egyáltalán nem örültek.

A Megasztárban feltűnt Farkas-Jenser Balázs is járt már így, 12 évesen ugyanis nem annyira örült annak, hogy A Katolikus Egyház Katekizmusa című könyv lapult a fa alatt. De bevallotta, ő is mindig gondban van az ajándékozással, általában az utolsó pillanatban kezd neki a vásárlásnak.


Lang Györgyi elmondta, hogy volt olyan karácsony, amikor halálra izgulták magukat Falusi Mariannal, hogy mindenkinek jó ajándékot kapjon tőlük, de mégis mindenki fancsali képet vágott a csomagja kibontása után.

Baronits Gábor viszont szinte mindig azt kapja, amire vágyik, bár idén előbb érkezett hozzá a Jézuska, de csak azért, hogy meg ne fázzon. Arra viszont van egy jó trükkje, hogy kitalálja, mit szeretne igazán az édesanyja, bár ezt nagyban megkönnyíti az, hogy Ungár Anikót az egész ország ismeri…

Mint ahogyan már megírtuk, a napokban Demcsák Zsuzsa is felidézte egy korábbi karácsonyi ajándékát, egy ciklámenszínű hálóruhát, amelynek egyáltalán nem örült, sőt csalódottságát sem tudta leplezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik