Szórakozás

Új, civil munkája lett a Jóban rosszban színészének

A sorozatsztár nemrég új munkába kezdett. Rossz nyelvek szerint a színész azért kacsintgat másfelé, mert a Jóban Rosszban-ba mostanában sok új szereplő érkezik és „senki sincs biztonságban”.

Baronits Gábor visszatér tinédzserkori hivatásához. Az első buliját még 16 évesen szervezte azzal a DJ barátjával, akivel most is együtt dolgozik. A közös munka azonban nem volt folyamatos: a Jóban Rosszban sztárja az érettségi után teljesen a színészetre koncentrált és csak most tért vissza a partyszervező iparba. Gábor az október első hetére hirdetett első rendezvényén két órás élőzenei performansszal, a Király testvérekkel, Éliás Jr-ral, Koós Jánossal és két lemezlovassal várja a vendégeket.

De vajon miért pont most kezdett el újra rendezvényszervezéssel foglalkozni az egyébként kőszínházban és tévésorozatban is játszó színész? “Nem rossz, ha az ember több lábon áll. Mindig is szerettem szervezni, ez a dolog talán még apukámtól jött, aki maga is nagyszerű koncerteket szervezett” – meséli Baronits Gábor.

A színész nem tagadja, hogy az új vállalkozása jövedelmezőnek bizonyul. “Osztottam-szoroztam és úgy döntöttem, hogy belevágok a dologba. Jelenleg havi egy rendezvényt csinálunk, de ha főállásban ezzel foglalkoznék, bizony megélnék belőle” – állítja Gábor.

A Jóban Rosszban sztárja azonban leszögezte, hogy a pletykákkal ellentétben nincs félnivalója: nem azért fogott bele az új vállalkozásba, mert féltenie kellene színészi állását a TV2 sikersorozatában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik