Szórakozás

Csóktól kapott fertőzést Baronits Gábor

Nem félelemből, sokkal inkább a felesleges problémák elkerülése miatt adatja be magának az influenza elleni védőoltást Baronits Gábor. Ennek ellenére a minap egy szerelmi jelenetbe mégis belebetegedett.

Rengeteget forgat a Jóban Rosszban szereplője, Baronits Gábor, és pontosan tudja, ha lebetegszik, azzal akár több kollégájának a napját és a forgatási rendet is felboríthatja. A színész éppen ezért úgy döntött, idén is beoltatja magát influenza ellen. Annál is inkább, mert az évekkel ezelőtti motorbalesete miatt ki kellett venni a lépét, ezért az átlagosnál gyengébb az immunrendszere. Gábor azt is elárulta, mindemellett nem fél különösebben a betegségektől, ugyanis a balesete után sokáig volt kórházban és azóta a korábban rosszul viselt vérvételtől sem retteg.


“Jobb megelőzni a bajt” – jelentette ki a színész, de hozzátette, nem minfig tudja elkerülni a fertőzéseket. “Nemrégiben, sorozatbeli partnerem, Szaksz Gabi fertőzött meg. Beteg volt, de a szerepünk szerint csókolózni kellett. Szerencsére gyorsan túljutottam a betegségen” – mesélte az Aktívban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik